Още от първия сезон на Ергенът у нас се знае,

...
Още от първия сезон на Ергенът у нас се знае,
Коментари Харесай

Връзкарката Маги от Ергенът се мъчи да е звезда от 20 години

Още от първия сезон на „ Ергенът ” у нас се знае, че в това шоу не влизат инцидентни девойки. Тази година обаче в скандалното риалити взе участие най-голямата връзкарка в неговата към момента къса, само че за сметка на това извънредно ярка история в България. Става дума за Магдалена Томова, за която се приказва, че стига до финала на сезона. От близо 20 години тя гравитира към родния елит и се пробва да стане звезда.

Кратък обзор на страниците на Маги в обществените мрежи е задоволителен, с цел да стане ясно, че тази дама не е попаднала в шоуто поради хубавите си очи и дългите си крайници. Тя има хиляди контакти в светските среди и най-вероятно точно те са й подсигурили мястото на екрана. Сред околните й приятелки са певицата Маги Джанаварова и известната от всевъзможни риалитита Евгения Джаферович. Освен това в обкръжението й са Александра Богданска и артистът Джей Джей, който преди няколко години взе присъединяване в „ Като две капки вода ” по Нова тв, а също така е представял България на Евровизия с групировката „ Екуинокс ” дружно с Владо Михайлов и Жана Бергендорф. Близка другарка на Томова е и синоптичката Гери Малкоданска, а в профилите й в обществените мрежи има фотоси даже с Григор Димитров. Сред по-новите й фотоси има кадър с Кремена Месечкова – брачната половинка на Атанас Месечков, който е емблематична фигура в блестящия план „ Денсинг Старс ”, завърнал се тази пролет в Би Ти Ви след години неявяване. Галка от „ Каризма ”, която рядко е в България и прекарва по-голямата част от живота си в Лондон, също е измежду звездите, на чиято компания се е радвала Маги.



На русокосата мома не са й непознати и телевизионните студиа. Тя се е щракала и в Нова тв с Гала в „ На кафе ”, и в несъществуващото към този момент предаване на Би Ти Ви „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”. Ако е гостувала там, го помни единствено тя и евентуално някои нейни близки. Не е направила кой знае какво усещане на необятната публика. Преди това пък е работила в предаването „ Националната лотария ” на Нова тв и е записвала изявленията с Наско Сираков и братята Кубрат и Тервел Пулеви. Но хората отново не са я запомнили. Важното е, че е натрупала задоволително връзки и опит в медиите, с цел да е ясно, че въобще не е влезнала в „ Ергенът ” инцидентно. Не е мъчно човек да реши, че е в шоуто не толкоз поради младия Алек, който е бил новородено бебе, когато тя към този момент е ходела на учебно заведение, а търси в шоуто нещо друго – най-вероятно известност.

Фенове на тв формата изровиха фотография още от 2015-а, на която Маги театралничи в заведение с Евгени Минчев. Зад тях се вижда продуцентът на „ Ергенът ” Радослав Тушев, който е обвързван и с всички излъчени досега издания и вариации на риалитито „ Биг Брадър ” по Нова тв. През същата 2015 година Евгени Минчев взе участие в едно от изданията на въпросното шоу – „ ВИП Брадър: 100% напудрен ”. Въобще – Маги не може да се оплаче от липса на авторитетни и известни другари. Въпреки това обаче с години остава изцяло незнайна за необятната общност. А очевидно не й се желае да е по този начин.





Опитите на Томова да стане известна датират доста обратно във времето. Още през 2006-а родената във Варна мома съумява да стане Мис Варна. Амбициозната русокоска през днешния ден крие годините си, само че инспекция на „ Уикенд ” сподели, че в деня, в който е поставила короната на най-красивото момиче в морската ни столица, е била 19-годишна. Прости сметки демонстрират, че в този момент би трябвало да е на 37. Във визитката си за „ Ергенът ” Маги споделя, че е направила неверен избор, откакто е станала Мис Варна. Заблудила се била, че е срещнала верния човек, смятайки, че значимите неща в живота са „ скъпите движимости и екзотичните почивки ”. Явно тогавашното момиче си е паднало по „ чичко-паричко ”, който да го глези.





„ Уикенд ” се разрови в архивите и старите злословия към короната на Маги, извоювана преди 18 години, която бележи първите й опити да влезе в хайлайфа. Във Варна по това време се шушука, че купата й не е извоювана почтено, а е била купена от нейния „ спонсор ”. Твърди се, че въпросният господин е платил 7000 лв., с цел да окичат с корона главата на държанката му. Дали това е истина, няма по какъв начин да се потвърди, само че във Варна има хора, които си напомнят тези клюки на фона на настоящото присъединяване на някогашната Мис в „ Ергенът ”.

Във визитката й също косвено се загатва за връзка с богат мъж, който я е издържал, тъй че очевидно има нещо правилно в слуховете. Някои даже приказват за бременност и аборт, само че това няма по какъв начин да се потвърди и е изцяло допустимо да е плод на извънредно развинтено въображение на недоброжелатели и подценени в състезанието за хубост девойки. Едно обаче няма по какъв начин да се оспори – това е най-голямата връзкарка в историята на „ Ергенът ” у нас. Тя има най-вече контакти на всевъзможни равнища и с всевъзможни хора спрямо всички останалите девойки, влизали в шоуто досега.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР