Още от първите песни на Поли Генова си личеше, че

...
Още от първите песни на Поли Генова си личеше, че
Коментари Харесай

Световно признание за Поли Генова: Песента ѝ звучи по цял свят, катери класации и създава спомени

Още от първите песни на Поли Генова си личеше, че надарената българка има капацитета освен да доближи интернационалните подиуми и ранглисти, а и да ги завладее. И ето, че това се случи! Най-новата ария на Поли Генова, " How we end up " към този момент звучи в ефира на световноизвестния ефирен канал MTV в Европа, Русия и Латинска Америка.

Виж още: Малките фешън секрети на хубавицата Гери Малкоданска и по какъв начин поддържа буйната си къдрава коса

Разбира се, това не трябва да бъде изненада, защото след излизането на песента, тя бързо се трансформира в летен шлагер и у нас, а предизвикването в TikTok е едно от по-популярните у нас. " За мен е извънреден триумф, че видеото на песента проби точно там. Този план е основан от необикновен екип и съм сигурна, че занапред ще покорява още върхове ", радва се певицата.

Поли Генова е уверена още, че тя ще донесе доста летни мемоари на българските фенове, само че и всички хора, по целия свят, които ще харесат парчето. 

Виж още: С какво се занимават децата на известните българи 

Лятото за Поли Генова беше в действителност много ангажирано. " How we end up " надалеч не беше единственият план, по който тя работи. В началото на август певицата показа албума си " Твоя ". Е, откри и време за отмора:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР