“Още от първите дни, в които ПП-ДБ влязоха в политиката

...
“Още от първите дни, в които ПП-ДБ влязоха в политиката
Коментари Харесай

Денков: Недоказаните слухове сриват институциите, президентството прави това

“Още от първите дни, в които ПП-ДБ влязоха в политиката дружно поставихме въпросите, че всички кавги, клюки би трябвало да бъдат разследвани и те би трябвало да приключат с краен резултат. Където има нарушавания би трябвало да има и присъди”. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков.
“По отношение на думите на президента, че “лидерите на Политическа партия са опитомени”, преди няколко месеца ясно споделих, че в службите виждам сляпо леке във връзка с корупцията. Тогава получих поддръжка единствено от ПП-ДБ, уповавам се другите да поддържат в къси периоди да бъдат извършени следствия. Всичко останало са единствено клюки, които когато останат недоказани срутват институциите. Президентството прави това от много време”, счита Денков.
Премиерът акцентира, че към този момент не са извършени диалози за смени на министри след ротацията в кабинета пред март месец.
“Изпълнението на задачите, заложени в управническата стратегия, е на доста високо равнище. Дали ще бъдат заменени министри още не сме говорили”, добави министър председателят Денков.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР