Още от първите дни, в които ПП-ДБ влязоха в политиката

...
Още от първите дни, в които ПП-ДБ влязоха в политиката
Коментари Харесай

Денков отговори на Радев: Президентството от доста време разпространява слухове, което срива институциите

Още от първите дни, в които ПП-ДБ влязоха в политиката дружно поставихме въпросите, че всички кавги, клюки би трябвало да бъдат разследвани и те би трябвало да приключат с краен резултат. Където има нарушавания би трябвало да има и присъди. Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Преди няколко месеца ясно споделих, че в службите виждам сляпо леке във връзка с корупцията. Тогава получих поддръжка единствено от ПП-ДБ, уповавам се другите да поддържат и в къси периоди да бъдат извършени следствия. Всичко останало са единствено клюки, които когато останат недоказани срутват институциите. Президентството прави тъкмо това от много време ", сподели министър-председателят в отговор на рецензиите на президента Румен Радев по-рано през днешния ден.

Относно идната ротация при започване на март месец Денков означи, че към този момент не са извършени диалози за смени на министри в кабинета. “Изпълнението на задачите, заложени в управническата стратегия, е на доста високо равнище. Дали ще бъдат заменени министри още не сме говорили ", уточни той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР