Още от първите дни на Фермата, Цвети и Виктор не

...
Още от първите дни на Фермата, Цвети и Виктор не
Коментари Харесай

Участници в тв риалити се сгодиха във въздуха

Още от първите дни на " Фермата ", Цвети и Виктор не скриха, че има химия сред тях, само че все пак нито един от двамата не подхващаше по-сериозна крачка. И въпреки да имаше буйни целувки, връзките им бяха на приливи и отливи, а и след края на шоуто двамата признаха, че са прекомерно разнообразни, с цел да бъдат двойка, написа iwoman.bg.

Сегашната половинка на Цвети, Ивайло, е водач в компанията, в която красивата " фермерка " е била стюардеса. Двамата се срещат през 2018, а през 2020 се влюбват, само че минават през няколко раздели. Ивайло взе участие в " Игри на волята “ 2020, където бе изхвърлен от младата Джералдин.  

Годежът на влюбената двойка се е състоял по време на полет. " Иво пусна в салона на самолета песента на Рамацоти Un`Altra Te, след което излезе от кабината и помоли 180-те пасажери да снимат с телефоните това, което ще се случи. " споделя разгорещено тя.

В Instagram тя написа: " Казах “Да "! Изненадващо, ненадейно, сантиментално, високо! Казах “Да "! Осъзнавайки, че любовта не е захарен памук, само че е непрекъснато благополучие и лъчът светлина, когато смяташ, че няма излаз от тунела. Има възходи и падения, учите се дружно с обичания човек, вършиме неточности, простите си! Но се обичате! И тази любов минава през всичко и е лек за всяка болежка! Казах “Да "! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР