Още от началото на риалити формата си личи по-различното отношение

...
Още от началото на риалити формата си личи по-различното отношение
Коментари Харесай

Бомба! Майката На Мегз Не Издържа И В Гнева Си Направи Немислимото! За Всеобщ Шок Известната Й Дъщеря

Още от началото на риалити формата си проличава по-различното отношение към дизайнерката Мегз. Тя самата също съумя небрежно да влезе в ролята на черна овца и стана бодил в очите освен на съквартирантите,но и на продуцентите. Но, става известно,нейният дебелоглав не е толкоз за яд, а е изцяло състоятелен.

Както Каканашева не един път разясни в избликна яд, има уговорка в контракта си, която й разрешава да отхвърля задачи, а следствията да са самостоятелно за нея, а не за всички. Това, обаче, не се случи по времена две следващи седмични задачи. Мегз отхвърли да носи други облекла,освен своите. А поради това нейно решение по-късно страдаха и останалите, написа разкрития.ком.

Този факт предстоящо настрои съквартирантите против дизайнерката и тя се трансформира в черната овца. Въпреки това продължи да отстоява позицията си и да твърди, че Големи брат не е прав. А извън майка й Магдалена не един път изрази своето отвращение от държанието на продуцентите и своеволията, които си разрешат с нейната щерка.

Според госпожа Каканашева, Големия брат преднамерено разпорежда такива задачи, каквито знае, че Мегз няма да одобри. А по-късно стартира с бодър глас да реше от бюджета на всички. След това стартира да лепи прилагателни като „ призрак “ и целеустремено да мачка другояче мощната душeвност на дизайнерката. Затова и Магдалена е безапелационна, че щерка й е жертва на душевен тормоз, написа hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР