Още от миналата година започнаха да се появяват съобщения за

...
Още от миналата година започнаха да се появяват съобщения за
Коментари Харесай

Колко бързо: Samsung предлага безплатна подмяна на дисплея за Galaxy S21 и S22 с проблема със зелената линия

Още от предходната година започнаха да се появяват известия за проблеми със появяването на отвесна зелена линия при някои устройства от семейството Samsung Galaxy.

Някои консуматори свързват това със скорошното възобновяване на фърмуера или с интензивното потребление в тежки игри. Но по този начин или другояче точната причина за появяването на тази зелена линия към този момент е незнайна. Сривовете, свързани със софтуера нормално изчезват след рестартиране на устройството или до ресетване до заводските настройки. Но при относително дребен брой консуматори дефектът се резервира и след осъществяването на тези операции.

Тъй като тези дни този проблем стана необятно публикуван, Samsung вкара стратегия за еднократна безвъзмездна замяна на екрана на някои пазари. Така да вземем за пример компанията предлага тази услуга в Индия от предходната година.

Устройствата, които имат право на безвъзмездна замяна на екрана, включват сериите Samsung Galaxy S20 и Note 20. Но защото и по-новите смарт телефони на Samsung започнаха да се сблъскват със същия проблем, Samsung разшири програмата и по този метод обхвана и сериите Galaxy S21 и S22. Това в действителност значи, че екранът ще бъде заменен, даже и при изтекла гаранция.

Зелените линии на екрана могат доста да затруднят потреблението на устройството. Дори елементарни задания като отваряне на приложения могат да се трансфорат в разочароващи в сходни условия.

Затова, с цел да помогне на засегнатите консуматори, Samsung предлага безвъзмездна замяна на екрана. Но дружно с екрана засегнатите устройства ще получат и безвъзмездна замяна на батерията и комплекта.

Тук обаче има измама. Има краен период, в който можете да се възползвате от тази оферта. Трябва да си запазите час за безплатната замяна в оторизиран сервизен център на Samsung до 30-ти април 2024 година Ако пропуснете този краен период, може да се окаже, че ще би трябвало да си платите за ремонта.

По принцип тази стратегия значи, че засегнатите консуматори получават гратис възобновяване на своите устройства. Тъй като сериите Galaxy S21 и S22 към момента получават софтуерни актуализации и имат относително съвременен хардуер, този безвъзмезден ремонт може в действителност да помогне за удължение на живота на тези смарт телефони.

Така че, в случай че се намирате в Индия и притежавате Galaxy S20, Note 20, S21 или S22 със зелени линии, предлагаме ви да си уредите среща в най-близкия сервизен център на Samsung преди 30-ти април 2024 година Не изпускайте тази опция да поправите телефона си и да продължите да му се наслаждавате години наред.

Няма логичност подмяната на екраните да се реализира единствено в Индия. Очакванията са, че сходни стратегии ще има и на другите пазари. Може би не е неприятна концепция по-често да посещаваме уеб страницата на Samsung.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР