Още от миналата година той може да се похвали с

...
Още от миналата година той може да се похвали с
Коментари Харесай

Станислав от “Хелс Китчън” пръска луди пари за апартамента си

Още от предходната година той може да се похвали с апартамент в Перник. Въпреки солидната сума, която платил за него, очевидно счита да вложи още много средства, с цел да го трансформира в замък. Според осведомени парцелът бил сцена за изява на всевъзможни майстори и интериорни дизайнери и обещавал да свети в финален разкош, улеснение и мода.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Stanislav Ivanov Hell’s Kitchen (@ophopcook)

Станислав пък никак не жалел средства, с цел да построи дома си по този начин, както мечтае. Финансите, които влагал в ремонт и обзавеждане, били даже много повече от сумата, платена за самото жилище. Кулинарят желал всичко да бъде неповторимо и даже не коментирал какъв брой ще коства.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Stanislav Ivanov Hell’s Kitchen (@ophopcook)

Двамата със брачната половинка му Мариана градят семейство от няколко години и точно тя е от Перник. Участието на Станислав в “Хелс Китчън ” приключи с неговата победа, а през днешния ден даже го гледаме в “На кафе ”. Допълнителни приходи обаче май не са му непотребни, по тази причина и неотдавна отворил нов сладкарски завод. Работата не го плашела и напряко си поработвал съвсем непрекъснато. Новото жилище пък очевидно също изяжда много време, а поради желанията за съвършен дом и още средства несъмнено ще му дойдат в плюс.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР