Още от малка съм ги водила на черква. Вярващи сме.

...
Още от малка съм ги водила на черква. Вярващи сме.
Коментари Харесай

Тъщата на Плевнелиев и Деси Банова разказаха за огромни чудеса и знамения в живота им!

Още от дребна съм ги водила на църква. Вярващи сме. Така са възпитани от дребни. Вярваме, че това, което мощно си пожелаеш в молитвите, се сбъдва. Понякога в действителност оказва помощ и съумява да избави някои неща, когато се случат. Това сподели майката на Деси Банова, Лили, говорейки за фамилните обичаи по Великден в ефира на Нова телевизия. Деси Банова бе на посетители на предаването „ На кафе “ дружно с майка си Лили и щерка си Йона.

„ Дори от време на време в нейната стая тя си е наредила икони. Казва ми: „ Аз се апелирам тъй като Господ ще ми помогне, тъй като съм добричка “. Не съм я научила още на молебствия, само че тя се моли за някакви си нейни детски неща. Вкъщи обаче имаме молитвеник “, разкри самата Деси Банова за щерка си Йоана.

„ Боядисването на яйца ѝ е най забавно. Вкъщи при двете баби пада огромно мазане. Но знае по какъв начин се прави със цветенце. Знае всички иширети. Само дето не се е научила да прави козунак “, сподели още Банова.

„ При мен се разхвърля цялата кухня. Това е най-хубавото, най-веселото “, добави бабата на Йона.

Деси и Лили приказваха и за чудесата в живота им, които са се случили, по техните думи, благодарение на Бог.

„ Случи се по този начин, че трябваше да ме оперират, само че аз не желаех да ги тормозя у дома. Казах им, че ходя на командировка. Мина една седмица. Изписаха ме, наред бе всичко. Когато ме качваха в колата, започнаха да ме приготвят, че Деси нещо има шефче на главата. Притесних се. Видях я, че играе, че е радостна, че всичко е обикновено. Но след два дни чух майка ми да споделя, че Деси я е бутнала кола. Тогава към този момент се изплаших. Оказа се, че Деси дружно с приятелки са пресичали погрешно, тичайки за автобуса, и таксиметров водач я е бутнал “, разкри Лили.

„ Странното е,че това се случва в същия ден на моята интервенция. Изписват ни в еднакъв ден, в едни и същи часове. Много странни съвпадения. Започнах да броя какъв брой шева има. Оказа се, че шевовете ни са идентични на брой “, разкри още майката на Деси Банова.
По думите на майка и щерка, те имат вяра, че тогава им се е явил ангел, Господ господ, който им е оказал помощ.

„ Историята стартира преди този момент. Майка ми беше подарила талисманче, осветена зодия от Рилския манастир. Аз си го носех и по време на безсъзнанието, те ми споделиха, че сега на удара и по-късно, аз съм си откъснала зодията и до Пирогов съм я стискала в ръката си “, описа на собствен ред Деси.

Бяха ни споделили, че когато нещо такова се случи, е хубаво да посадим едно дърво. Посадихме дружно дърво, добави пък Лили.

Двете описаха и за друго знамение в живота им. То е обвързвано с дребната Йоана. Оказва се, че детето е проходило малко по-късно от предстоящото, само че това още веднъж се е случило благодарение на Господ, на Великден.

„ Тя е кръстена в църквата свети Йоан в Семинарията. Отидехме там на Великден. Майка ми се притесняваше, по кое време това дете ще проходи. Минавайки под масата, тя потегли сама. Баща и, той не можа да повярва. Това бе следващото знамение. Как да не има вяра в чудесата човек “, описа Банова.

Но чудесата не свършват до тук. Гордата майка на Йоана разкри следващия знак за мощната връзка на фамилията с Господ. „ Няма да не помни по какъв начин, тя беше на няколко месеца, до момента в който й сменях пелините, тя гледаше в тавана и си говореше с някой, все едно, че си споделяше с някой там горе “, сподели Банова.

„ През 2015 година изгубих татко ми. Тя бе на 4, аз й споделих, че дядо й към този момент е на небето,. Година и половина по-късно тя сподели, че дядо Стоян е към този момент звездичка и чака да се роди още веднъж. Това тя научила от небето “, описа още Деси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР