Още от анонса на Steam Deck Valve изпитват обективни проблеми,

...
Още от анонса на Steam Deck Valve изпитват обективни проблеми,
Коментари Харесай

Valve увеличава продукцията и доставките на Steam Deck

Още от анонса на Steam Deck Valve изпитват справедливи проблеми, както с производството ѝ, по този начин и с доставките, а повода за това беше COVID-19. Ситуацията обаче се промени и Valve са окуражени да отговорят на упованията на хората. Това стана ясно през вчерашния ден от обява от страна на компанията.

„Продукцията проработи на цялостни обороти и след през днешния ден ние ще стартираме да доставяме повече от два пъти от конзолите, които доставяме на всяка седмица!“, написаха през тази седмица от Valve в формалния профил на Steam Deck в Twitter.

Както знаете, заради рестриктивните мерки, които Valve изпитват, те одобряваха поръчки за Deck по имейл, като дават отговор на писмата, когато могат да осъществят доставката. Ако и вие сте си поръчали портативния компютър на Valve, то е доста евентуално да получите скоро такова писмо, само че както акцентира Джей Питърс от The Verge, ще би трябвало да сте деликатни, тъй като срокът за потвърждаване на поръчката е стеснен.

Представен, Steam Deck е следващия опит на Valve да стъпят на хардуерния пазар. Портативните компютри (а не конзоли, както подчертаха на няколко пъти от компанията) наподобяват, като удар в десятката за Valve. Deck е портативно устройство с открита природа, което правилата, изповядване от Гейб Нюъл. Освен специфичната Линукс дистрибуция, потребителят е свободен да конфигурира на нея Windows, да употребява, като изцяло функциониращо компютърно устройство и да конфигурира на него други магазини за игра с изключение на Steam. Освен това, Valve не лимитира потребителите, в случай че желаят да си поиграят с хардуера на Deck – тъкмо, както в случай че си вземат настолен компютър, да вземем за пример.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР