Още няколко дена България ще е в лапите на студа.Температурите

...
Още няколко дена България ще е в лапите на студа.Температурите
Коментари Харесай

Край на студа и температурите скачат от този ден, съобщи Стаси Цалова по БТВ

Още няколко дни България ще е в лапите на студа.

Температурите се качват от началото на идната седмица, заяви Стаси Цалова по БТВ.

Дотогава обаче има време.

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно и съвсем безшумно. В североизточните региони ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, оповестява Национален институт по метеорология и хидрология в meteo.bg.

Минималните температури ще са сред минус 9° и минус 4°, в София – към минус 7°. Утре ще бъде най-вече слънчево. Сутринта тук-там основно в Дунавската низина и по високите западни полета ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, който вечерта в Северна България ще се усили. Максималните температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 1°.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра – към минус 5°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 3° и 6°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР