Още нищо не можем да кажем (за мерките в размер

...
Още нищо не можем да кажем (за мерките в размер
Коментари Харесай

Каримански критичен за милиардните антикризисни мерки - не били конкретни

" Още нищо не можем да кажем (за ограниченията в размер сред 1,5 и 2 милиарда лв., за които разгласи вицепремиерът Асен Василев). Това сподели след съвещанието на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание депутатът от " ИТН " Любомир Каримански.

" Не са подготвени, не са във заключителен вид. Трябва да работим още по тях ", в действителност опроверга думите на съдружния си сътрудник Асен Василев финансовото острие на партията на Слави Трифонов.

Час по-скоро. Това е действително нужният и мечтан от обществото период да бъдат признати стъпки за справяне с рецесията . " Въпросът е, по кое време ще бъдат приложени ", акцентира Каримански.
 Асен Василев даде обещание милиарди за положителни антикризисни ограничения
Асен Василев даде обещание милиарди за положителни антикризисни ограничения

До седмица ще станат ясни

А от кое място ще бъдат взети въпросните пари - най-вероятно от остатъците, които се натрупат в бюджета, конкретизира още националният представител. Каримански бе сериозен още - все още се обсъждали единствено общи рамки, без да има конкретика . " Затова не сме потребни сега, и аз няма да съм потребен за вас сега ", обърна се към представителите на медиите той. А що се отнася за Плана за приемане на еврото, която точка бе в началото входирана, а по-късно оттеглена от дневния ред на съвещанието на Министерски съвет предходната седмица, депутатът още веднъж настоя - такава стъпка следва да се направи след необятно публично разискване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР