Още некролози, разлепени до сградата на СРС със снимка на

...
Още некролози, разлепени до сградата на СРС със снимка на
Коментари Харесай

Лепят некролози на жив съдия

Още некролози, разлепени до постройката на СРС със фотография на жив арбитър от същия съд в София, са били открити в понеделник. 

Заради това Софийската районна прокуратура, която се обитава в същата постройка на Петте кьошета, е направила голям брой дейности по следствието, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване. 

Досъдебното произвеждане e за хулигански дейности, осъществени с извънреден цинизъм. Образувано e при започване на месец юли след сигнал от ръководителя на Софийски областен съд, че до постройката на съда са разлепени некролози на жив арбитър. В хода на следствието досега са осъществени голям брой дейности - разпитани са очевидци, направени са претърсвания на няколко адреса, конфискувани са материални доказателства и са назначени голям брой експертизи, измежду които - сложна, ДНК-експертиза, видео-техническа и дактилоскопска експертиза, чиито резултати се чакат. Заради новите некролози са били назначени още експертизи. При събиране на задоволително доказателства за виновността на несъмнено лице, ще бъде преценена опцията за привличането му към наказателна отговорност.

 
В известието на прокуратурата не се посочва името на съдията, на който са били резлепени некролозите, само че се подразбира, че става дума още веднъж за арбитър Станислав Седефчев. 

Припомняме, че през юли тази година некролог на арбитър Станислав Седефчев беше разлепен на няколко места към постройката на Наказателното поделение на Софийския областен съд на бул. " Ген. М. Д. Скобелев ".

Тогава от съда оповестиха, че арбитър Седефчев е в положително здраве. " Съобщенията за неговата гибел, разлепени към постройката на Наказателно поделение на СРС са неистинен, за което е сезирана Софийска районна прокуратура ", прецизираха от СРС.

Бе арестуван мъж на 53 години. Оказало се, че той е бил разгласен за общодържавно търсене и по остаряло дело. Най-вероятната причина да разлепи некролозите на съдията е, че магистратът е правораздавал по дело, по което мъжът е бил обвиняем.

Новите некролози обаче били с още по-зловещо наличие от тези през юли. Сега в тях пишело, че се означават три месеца от гибелта. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР