Още не сме в пълен състав. Очакваме офанзивен халф и

...
Още не сме в пълен състав. Очакваме офанзивен халф и
Коментари Харесай

Локомотив ще започне новото първенство без двама от важните си футболисти

" Още не сме в цялостен състав. Очакваме нападателен халф и централен бранител. Това е описът със незабавни потребности за селекцията. На проби има и един бразилски футболист – Винисиус. Той ще играе на следващия ден в контролната среща с Левски и след нея ще бъде взето решение дали да му бъде препоръчан контракт.
 Левски пусна виртуални билети за контролата с Локомотив (София) Левски пусна виртуални билети за контролата с Локомотив (София)
На лагера в Трявна бяхме с дребна група, 3-4 индивида се причислиха след връщането ни в София. Но съм удовлетворен от тези, с които досега работим. Радва ме, че всички се стараят. Има неточности и това е неизбежно, би трябвало си време, с цел да ги почистим ", разяснява някогашният полузащитник на Левски, Литекс и Лудогорец.

" Макар и групата да не ни е изключително огромна, равнището на нашите играчи в Локомотив (София) е много положително за стандартите на Първа лига. Нямам никакви терзания за тима. Просто от тях се желае да слушат и да извършват.

Влизаме в едно състезание, което ще бъде по-различно. Започва рано. Но за тимовете с построен състав надали е проблем. Докато за нас ще бъде, защото чакаме още нови, които планираме да бъдат съществени играчи ", изясни още някогашният треньор на Лудогорец.

След мача на следващия ден с Левски, за " червено-черните " остава още един мач – на 2-и юли със Септември (София).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР