Още не сме получили покана за разговори от БСП, но

...
Още не сме получили покана за разговори от БСП, но
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще се отзовем на покана на БСП за разговори

" Още не сме получили покана за диалози от Българска социалистическа партия, само че чакаме, че това ще се случи напълно скоро. Ще се отзовем на нея ", съобщи съпредседателят на " Продължаваме Промяната " (ПП) Кирил Петков, който разяснява тематиката с връчения на социалистите трети изследователски мандат за сформиране на постоянно държавно управление.

„ Нашите цели не са се сменили от диалозите за втория мандат. Те ще бъдат същите. Бихме се радвали полемиката да стартира оттова, откъдето свършихме предишния път. Това са главните цели, които имаме вяра, че би трябвало да се случат, с цел да имаме общи дейности “, сподели Петков.

От Политическа партия ще изведат на напред във времето няколко тематики, една от които още веднъж ще бъде антикорупцията, изясни някогашният министър-председател.

„ Има неща, с които не сме подготвени да вършим взаимни отстъпки “, уточни Петков.

Според него двата съществени проблема сред неговата партия и Българска социалистическа партия са свързани с Изборния кодекс и оказването на военна поддръжка за Украйна.

„ Изборният кодекс за нас не е просто един закон, това е методът, по който ние подсигуряваме, че има народна власт в България. Не имаме вяра в хартиените протоколи. Не имаме вяра в хартиените бюлетини. Години наред бяхме очевидци на злоупотреби. Това е значима тематика за нас “, акцентира съпредседателят на Политическа партия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР