Още не се е родил втори Бойко Борисов. Никого от

...
Още не се е родил втори Бойко Борисов. Никого от
Коментари Харесай

Мира Радева: Още не се е родил втори Бойко Борисов

" Още не се е родил втори Бойко Борисов. Никого от политиците не обичам, тъй като работата ми е такава, че би трябвало да съм безпристрастна. Като представител на зодия близнаци, който обича измененията, ми се струваше, че би трябвало да има някаква политическа смяна. Бойко Борисов обаче е по-добър състезател от всички останали на терена ". Това съобщи пред Българска национална телевизия социологът Мира Радева.

" Във Франция има подобен израз „ политическо животно “, което се отнася за премиера. Спомням си началото на неговата кариера. Известни политици тогава споделяха, че в случай че вземат един хеликоптер могат да свършат същата работа. Не е толкоз просто. Той има необикновен вътрешен нюх. Ако някой си мисли, че от време на време Борисов е направляван и му дърпат конците – нищо сходно. Борисов има чувство за вътрешна убеденост и сигурност, която съумява да съобщи на публиката. Ако ти не си уверен в това, което правиш, хората няма да ти повярват ", сподели още Радева.  

" Аз почитам упоритостта на всеки един човек, без значение дали е политик. Трезвата преценка е значимо нещо. Тя се основава от хората, които са към теб. Много е значимо за един политик да не е единствено в директното си обграждане. Трябва да схванеш какво мислят за теб тези, които не те харесват. Имаше доста грешки и непремерени неща при Корнелия Нинова и не мисля, че тя е индивидът, който може да надвие „ политическото животно “ Борисов. Той съумява на този терен, с това българско общество ", разяснява социологът. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР