Още на старта на забавното риалити "Маскираният певец" един от

...
Още на старта на забавното риалити "Маскираният певец" един от
Коментари Харесай

Есил Дюран разкрита като Ангелът

Още на старта на занимателното риалити "Маскираният артист " един от участниците е разконспириран! Това е Есил Дюран.
Изпълнителката е под костюма на Ангелът, уверени са освен феновете познавачи, само че и самите панелисти, които незабавно отсякоха още в първия епизод на втория сезон, че това е Есил. Новината е доказана и от трети източник. Че Ангелът е Есил счита и колежката й Сани Алекса. Минути откакто Ангелът пя на сцената на "Маскираният артист ", Сани Алекса я изтипоса в интернет и разгласи, че тя е под костюма.

Булката, Баба Яга, Мозъкът, Палячи, Змията, Златният, Книгата, Очите, Бебето, Плашилото, Ангелът, Светлината, Хищницата и Макаронът са облиците, над които екип и фенове ще си блъскат главите във втори сезон на мистериозното шоу, припомня „ България днес”. Сред догатките на панелистите бяха известни артисти и реализатори като Деян Донков, Дичо, Рут Колева, Рафи, Милица Гладнишка, Димитър Рачков, Камелия Тодорова, Миро, Мая Бежанска, Мила Роберт, Луна и даже мегазвезда като Лили Иванова.

Макаронът сътвори големи усложнения на панелистите с разтърсващо осъществяване на известна балада на Ленърд Коен. Азис и Владо Пенев изрично отхвърлиха даже да предположат коя е дамата под семплия костюм, само че притежаваща огромен глас. "Прилича ми на Селин Дион... ", стартира Азис, само че Владо Пенев го отвърна: "...но тя е доста по-висока ". Единствено Михаела Маринова реши да рискува и съобщи, че под маската на Макаронът е оперната певица Еделина Кънева.

Разнопосочни догатки дадоха и панелистите за облика на Баба Яга, която (или по-скоро "който ") пя хеви метъл. "Това е Коцето! ", съобщи Азис. Според Михаела Маринова това е артист, и то не какъв да е, а Деян Донков. Владо Пенев също счита, че това е артист, само че подобен, който се занимава със спорт - той заложи на Юлиан Вергов.

Под костюма на Светлината най-вероятно е Луна, сочат прогнозите към този момент. Зрителите са обединени и към тезата, че Ева Веселинова също е в шоуто и по тази причина сякаш се раздели с "На кафе " и Гала. Най-важната клевета обаче е обвързвана с миньончето Мария. Феновете не са уверени, че чалгаджийката прекъсна ненадейно кариерата си, и са на мнение, че тя сега се подвизава в риалитито
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР