Още на 24 февруари ние от Възраждане“ предупредихме, че въвличането

...
Още на 24 февруари ние от Възраждане“ предупредихме, че въвличането
Коментари Харесай

Костадинов: Наблюдаваме разпада на държавността

Още на 24 февруари ние от „ Възраждане “ предупредихме, че въвличането на страната ни в блока от наказания против Русия ще докара рано или късно до стопански последствия за България.

Днес България понесе най-сериозния стопански удар от началото на войната сред Русия и Украйна, обвързван със прекъсването на доставките на газ от Русия, в резултат на отхвърли на нашата страна да заплаща газа в рубли, както беше поискано от съветската страна.

Оправданието, че това не дава отговор на контракта, не е оправдано и реакцията на Русия не трябва да ни учудва, тъй като дейностите на българското държавно управление по отношение на Русия през цялото време на войната са в цялостен унисон с дейностите на всички останали държави-членки на Европейския съюз и НАТО, които можем да окачествим като вражески.

България затвори въздушното и морското си пространство, поддържа пакет от стопански наказания, с които се направи опит стопанската система на Русия да бъде „ задушена “, прави доставки на оръжия за Украйна и така нататък

Въпросът, който ние от „ Възраждане “ зададохме на 24 февруари, на който към момента няма отговор, е: Кой ще заплати последствията и вредите, нанесени на българската стопанска система и българските бизнесмени, и кой ще понесе отговорността за безумното, некадърно и антибългарско ръководство?

В момента в България следим разпад на държавността. Пред очите ни българска страна банкрутира морално, идейно, административно и управнически. Тя не е наша, българите към този момент не я усещаме като инструмент в нашите ръце, ние я усещаме като инструмент за подтисничество. Тази страна ще бъде разрушена, само че ние българите би трябвало да се постараем да я изградим още веднъж, да я преосновем. Да създадем България такава, каквато са я виждали нашите прародители – свободна, самостоятелна, обединена и благоденстваща страна на българската нация

Ето за какво от „ Възраждане “ считаме, че единственият излаз от по този начин създалата се обстановка е оставка на това държавно управление и нови избори, на които българският народ да отиде като на референдум, и да дефинира дали желае България да бъде свободна и самостоятелна или желае да продължи страната ни да бъде американска колония, ръководена директно от американския дипломат посредством своята агентура и пета колона в лицето на всички останали парламентарни партии, с изключение на „Възраждане“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР