Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има

...
Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има
Коментари Харесай

Станислав Трифонов: Отцепници от ИТН ще бъдат в листите на “Продължаваме промяната”

Още на 13 юни ви споделих, че отцепниците от “Има подобен народ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме промяната”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане. Днес, единствено два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има подобен народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”. Това написа в профила си във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

„ Някои от тях дори щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически бродяга в българската политика Радостин Василев да вземем за пример е спряган за лидер на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово “, написа още Трифонов.

„ Какво нещо е иронията на ориста! Мисля, че няма по-подходящо място за един потвърден изменник и презрян кариерист от лидер на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово евентуално гледат на тази номинация като продължение на фамозния си фестивал.

Иначе какво да кажа за “почтените” от “Продължаваме промяната” - те изобщо не пазарят депутати, но никак.

Какво стана с прословутата им декларация за честност? Какво стана със поръчката им, че няма да одобряват при себе си хора, членували в други партии? Това ли е следващата им неистина и следващото им двуличие?

Така наподобява “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкоз честни, че в случай че бяха нови и самопровъзгласили се за честни политици в Римската република, щяха да сложат за лидер на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, с изключение на “Продължаваме промяната”. Което пък приказва красноречиво какви хора има в “Продължаваме промяната”, “, сподели още Трифонов.

На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. В борба е по-добре до рамото ти да има другари, в сравнение с предатели, добавя Слави Трифонов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР