Още миналата седмица имах усещането, че има тотален синхрон в

...
Още миналата седмица имах усещането, че има тотален синхрон в
Коментари Харесай

Десислава Атанасова след консултациите за ЦИК: Г-н Тошко стана говорител на ГЕРБ

Още предходната седмица имах чувството, че има цялостен синхрон в останалите политически сили – той се показваше освен в приемане на безумни правила за осъществяване на предварителните избори, само че и за едно неприкрито споразумение за ръководител на ЦИК. Това съобщи водачът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.
„ Г-н Тошко почна да приказва от името на ГЕРБ – да беше приказвал от името на водача си, който нито сме го виждали (да идва на работа), нито сме го чували ”, продължи Атанасова. Същевременно тя не оспори - и на консултациите ГЕРБ не възрази, само че подсети, че ГЕРБ е обжалвал измененията в Конституционния съд. Написаха, който не подсигурява почтени избори, акцентира Атанасова.
 Радев привиква спомагателни съвещания за лъчение на ръководител на ЦИК Радев привиква спомагателни съвещания за лъчение на ръководител на ЦИК
Държавният глава Румен Радев привиква на спомагателни съвещания парламентарно показаните партии и обединения за лъчение на председат...
Успех на госпожа Нейкова, имам вяра, че ще се показа добре на чуването, добави Атанасова, само че сподели и, че " евентуално е взела участие в изработването " на Изборния кодекс в настоящия му тип.
Атанасова акцентира, че ГЕРБ в никакъв случай не е саботирала либерален избирателен развой - " пакостник " била Мая Манолова с Костинбродската спекулация.
Още:
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР