Още миналата есен САЩ са предупредили Украйна, че Путин ще

...
Още миналата есен САЩ са предупредили Украйна, че Путин ще
Коментари Харесай

Зеленски: Знаех още миналата есен, че Русия ще ни нападне

Още предходната есен Съединени американски щати са предизвестили Украйна, че Путин ще нападне страната. Но екипът на Зеленски не го е съобщил намерено, с цел да избегне суматохата и хаоса, написа " Вашингтон пост ".

Още от есента на 2021 година Съединени американски щати са предупреждавали Украйна, че президентът Путин готви инвазия в страната, призна Володимир Зеленски пред " Вашингтон пост ". Украинският президент изясни още, че не е разпоредил открита подготовка за война, тъй като е желал да избегне суматохата. Целта е била да се предотврати стопански провал и всеобща емиграция, показва Дойче веле.

Една от задачите е била украинците да останат в страната.

Ако се беше обърнал към народа си и беше споделил да се снабдят с пари и хранителни запаси, " тогава щях да изгубвам по седем милиарда $ всеки месец от предишния октомври насам ".

Зеленски пази дейностите си: " Като цяло вътрешното ни чувство беше вярно: в случай че посеем безпорядък измежду народа преди нахлуването, руснаците ще ни изядат. Защото в обстановката на безпорядък хората бягат от страната ".

Според него ключът към отбраната на страната е украинците да останат на територията ѝ.

Критиците упрекват Зеленски, че макар предизвестията не е подготвил по-добре Украйна за нашествието.

" Вашингтон пост " наблюдава по какъв начин през есента на 2021 година управлението на американския президент Джо Байдън е стигнало до извода, че Русия сигурно ще нападне прилежащата страна. Констатациите се основават на сателитни фотоси, прехванати известия и информатори. След това разследващата информация последователно е била споделена със съдружниците, Украйна и обществеността.
ТЕМА преди 21 часа 1014 преди 22 часа 1609 преди 1 ден 831
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР