Още миналата есен САЩ са предупредили Украйна, че Путин ще

...
Още миналата есен САЩ са предупредили Украйна, че Путин ще
Коментари Харесай

Зеленски: Знаех още миналата есен, че Русия ще ни нападне, но не исках да всявам паника


Още предходната есен Съединени американски щати са предизвестили Украйна, че Путин ще нападне страната. Но екипът на Зеленски не го е съобщил намерено, с цел да избегне суматохата и хаоса, написа " Вашингтон Пост ".

Още от есента на 2021 година Съединени американски щати са предупреждавали Украйна, че президентът Путин готви инвазия в страната, призна Володимир Зеленски пред " Вашингтон Пост ". Украинският президент изясни още, че не е разпоредил открита подготовка за война, тъй като е желал да избегне суматохата. Целта е била да се предотврати стопански провал и.

Една от задачите е била украинците да останат в страната

Ако се беше обърнал към народа си и беше споделил да се снабдят с пари и хранителни запаси, " тогава щях да изгубвам по седем милиарда $ всеки месец от предишния октомври насам ". Зеленски пази дейностите си: " Като цяло вътрешното ни чувство беше вярно: в случай че посеем безпорядък измежду народа преди нахлуването, руснаците ще ни изядат. Защото в обстановката на безпорядък хората бягат от страната ". Според него ключът е украинците да останат на територията ѝ.

Критиците упрекват Зеленски, че макар предизвестията не е подготвил по-добре Украйна за нашествието. " Вашингтон пост " наблюдава по какъв начин през есента на 2021 година управлението на американския президент Джо Байдън е стигнало до извода, че Русия сигурно ще нападне прилежащата страна. Констатациите се основават на сателитни фотоси, прихванати известия и информатори. След това
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР