Още малко и новата година започва от старата. Новината е,

...
Още малко и новата година започва от старата. Новината е,
Коментари Харесай

Анна Заркова за новогодишните възможности, чудесата и търговците в храма

" Още малко и новата година стартира от остарялата. Новината е, че и в новата, както и в остарялата, знамение у нас няма да стане. Бог се роди по Коледа, обаче няма да изгони отново търговците от нашия храм - защото от опит знае, че други незабавно ще заемат местата им ", написа журналистката Анна Заркова във Facebook.

" Бог няма да върне зрението на слепите нашенци, които са си привикнали с тъмнината. И няма да нахрани гладните, които имат самун, само че желаят пасти плюс нотариален акт за виенска сладкарница.
Анна Заркова: Пиарът, посъветвал Гешев да употребява Национална агенция за приходите против Рашков, си е сбъркал занаята
Пиарът, който е посъветвал господин Гешев да покаже мощ, като се опита да повдигне бухалката, наречена Национална агенция за приходите (така величествено, както го пра...
Прочети повече
Чудесата и в 2022 година би трябвало сами да си ги създадем. Да превърнем враждата в другарство, завистта - в почитание към гения, алчността - в благотворителност, егоизмът - в емпатия, правосъдната власт - в правосъдие, превзетата страна - в наша.

Не е мъчно, дори елементарно става. Половината от всяко знамение е готово в мига, в който откровено го пожелаем.

Със здраве! "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР