Още когато започнахме проекта “Има такъв народ едно от нещата,

...
Още когато започнахме проекта “Има такъв народ едно от нещата,
Коментари Харесай

Областен координатор на Има такъв народ: Последните избори не бяха честни

" Още когато започнахме плана “Има подобен народ ” едно от нещата, които доста ми хареса, беше че той събра хора, за които властта не е самоцел. Животът на никой от нас не стартира и не приключва на банката в Народното събрание!
Сигурно сме единствените или най-малко едни от дребното народни представители, които са подготвени да си тръгнат след по-малко от месец. И тъй като този миг доближава, се усещам задължен да напомня няколко неща, както и да разясня други ",, регионален водач на партия " ИТН " за Благоевград,
 Вътрешна македонска революционна организация връчи фес, вместо мандат на ИТН (СНИМКИ) Вътрешна македонска революционна организация " връчи " фес, вместо мандат на " ИТН " (СНИМКИ)
От Вътрешна македонска революционна организация настояха президентът Румен Радев да наложи несъгласие върху измененията в Изборния кодекс, вместо да връчва мандат на предателска празненство...
" На 04.04.2021г. нашите гласоподаватели ни гласоподаваха доверие, тъй като пожелаха същинска смяна - без подмолни сделки, без скрити условия, без секрети схеми. Нека си кажем какви са обстоятелствата, с цел да бъдем реалисти:
1. Към сегашния миг Политическа партия “Има подобен народ ” разполага с 51 народни представители. Дори с поддръжката от така наречен “партии на митинга ” можем да достигнем до 92. За да има относително устойчиво ръководство е належащо болшинство от 121 народни представители. Безспорно е, че това значи поддръжка от ГЕРБ, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи. Витиеватите им изречения за “безвъзмездна ” поддръжка, последователно прераснаха в поддръжка за избрани политики без конкретика, а това значи, че единствено след дни ще могат да споделят, че това, което вършим не е това, за което са говорили. И това се видя изключително ясно при гласуването за чуването на основния прокурор Гешев. По този метод, каквото и да е държавно управление може да бъде свалено с избор на съмнение, тогава когато изискат ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. За образец, “правителството на Филип Димитров ”. Или както написах преди дни, опасявам се от данайците, които носят блага.
2. Да разчитаме на образуването на болшинство от партии, които са взели участие във властта под разнообразни форми за последните 30 години значи да разчитаме на хора, за които властта е на първо място прийом за персонално благополучие. Този път ни оферират да я употребяват посредством нас, като разликата е, че и ние ще получим нещичко. Само че, тъкмо такова деяние от наша страна би означавало да предадем гласоподавателите си. Е, няма да стане!
3. Съзнаваме, че в този момент ще вложат всичко от себе си, посредством тролове и поръчкови медии, с цел да внушават на гласоподавателите ни, че нямаме потенциал за ръководство, че ще провалим стабилността на по този начин добре подреденото им порочно ръководство. Хората обаче гласоподаваха за нас, точно тъй като им беше писнало от тази подправена непоклатимост и желаеха да трансформират тъкмо нея. И ние го знаем!
 Тошко Йорданов: Беше ясно, че този парламент няма да изкара повече от месец Тошко Йорданов: Беше ясно, че този парламент няма да изкара повече от месец
Много близо до здравия разсъдък е, че този парламент най-вероятно няма да изкара повече от един месец. Това сподели ръководителят на парламе...
4. Плашат нашите гласоподаватели, че Борисов щял да се върне още веднъж. Всъщност тъкмо това щяхме да създадем, в случай че бяхме приели да управляваме. За образец, така наречен “правителство на Орешарски ”. Дали Борисов ще се върне на власт не зависи от нас, а от гласоподавателите. Ние сме техни представители и изпълняваме тяхната воля. Ако те излязат да гласоподават още веднъж, Борисов няма и да помирише власт, тъй като ще има напълно други кахъри. Налице са всички условия, след едни нови избори да бъде образувано болшинство, което да завърши и диктатурата на Гешев в прокуратурата. А там, както и във всички сфери на живота ни, има честни и свестни хора, които могат да върнат прокуратурата на отреденото и място - да преследва, а не да закриля нарушители.
5. Последно го изписвам, само че е първо по значимост - последните избори не бяха почтени. Ние желаеме, а и България има потребност от почтени избори, на които ще гласоподават оптимален брой българи, без значение къде живеят, тъй като това е концепцията на представителната народна власт. Също по този начин е значимо гласът на всеки гласоподавател да бъде регистриран заслужено, а не със задрасквания върху изборните протоколи и с наливане на числа в РИК-овете. Чрез измененията в Изборния кодекс целим тъкмо и единствено това - почтени избори. А по какъв начин ще гласоподават гласоподавателите е тяхно суверенно право.
И най-после желая да кажа, че в това да поемеш риск няма нищо неприятно, изключително когато следваш правилата си и си пореден. А ние тъкмо това вършим. Останалото зависи от вас, само че на първо място бъдете здрави! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР