Още когато стана ясно, че жената до българския тенисист Григор

...
Още когато стана ясно, че жената до българския тенисист Григор
Коментари Харесай

Лолита на Гришо проговори за корекциите по себе си и сподели какво ѝ предстои

Още когато стана ясно, че дамата до българския тенисист Григор Димитров се споделя Лолита Османова, някои родни уеб сайтове се поразровиха обратно в архивите, с цел да намерят по какъв начин е изглеждала съветската хубавица " преди ". Твърдеше се, че тя има зад себе си не една промяна по лицето си и че в действителност напълно не би изглеждала по този начин през днешния ден, както я виждаме в Instagram.

Виж още: Изненада: Зара от Big Brother се върна в България! Няма да повярвате какво я зарадва на родна почва 

Е, това се оказа не напълно истина. В диалог със своите почитатели Лолита бе безапелационна - в никакъв случай не си е правила каквито и да е усъвършенствания, а и няма желание да го прави. " Приписват ми несъществуващи интервенции, сигурно в никакъв случай не съм променяла нищо по себе си. Това си е моето лице. Нито съм си рязала носа, нито съм пипала скулите си, устните ми също са си мои. Най-често пишат за устните и това в действителност ме ласкае ", признава хубавицата. 

Виж още: Куриоз: Симона Загорова схванала от гаджето си, че е бременна! Новината ги шокирала... 

Последователите ѝ в Instagram я попитаха и кой е обичаният ѝ град. Лолита показа, че се усеща добре на всички места. " Преди пандемията имах проекти да се преместя в Лондон, само че по този начин се случи, че към този момент 4 години Монако е мой дом. Мечтая да посетя Африка, само че поради ковид в този момент е доста мъчно да се пътува ", съобщи тя. 

Преди време Лолита бе запитана дали е била в България, като на този въпрос отговори негативно, само че и посочи, че няма самообладание да го стори. 

Виж още: Енджи Касабие показа най-голямата си загадка за младост, само че и защо харчи най-вече пари 

Що се отнася до метода, по който поддържа форма, хубавицата е споделяла, че види ли 60 кг. на кантара, минава незабавно на диета. Просто стопира тестените, млечните и сладките артикули. По този метод дружно с усилени тренировки съумява да смъкна 2 кг. за броени дни. 

Изображение: https://www.instagram.com/reina_dolores/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР