Още когато бе в Къщата на „ВИП Брадър”, Жана сподели,

...
Още когато бе в Къщата на „ВИП Брадър”, Жана сподели,
Коментари Харесай

Жана Бергендорф спря белото и отпра дупара XXL размер


Още когато бе в Къщата на „ ВИП Брадър”, Жана показа, че не използва ли кока, не може без кльопачка. Белият прашец подтискал апетита й, а неналичието му разваляла фрапантно формата й.Онзи ден победителката от „ Х Фактор” бе засечена от папараците ни край тъмносин джип в курорта Лозенец. В паркираното пред аптека возило певицата редеше торби с покупки. Чантите извършиха до краен лимит багажника и Бергендорф постави много старания, с цел да затвори капака му, написа " Уикенд "

За да прикрие надебеляването си в баджаците и дупето, Жана се бе пременила с разширяваща се от талията надолу тъмна рокля. И този тоалет обаче не можа да заблуди никого – всички курортисти, зърнали поп звездата, си дадоха сметка какъв брой се е ошишкала тя в последно време. Щом се оправи с предизвикването на багажника, изпълнителката остави колата си на спешни светлини и пое пеш към магазинче за тениски и сувенири. Оттам взе фланела с цинична картинка и XXL размер.

Бергендорф спря дрогата, откакто кариерата й стартира да запада. Припомняме, че под въздействие на коката надарената певица деградира тотално, а продуцентката й Саня Армутлиева от „ Вирджияния рекърдс” подвигна ръце и я натири вечно. Маститата издателка не искаше да има нищо общо с жена, която катастрофира надрусана с автомобила си и която ченгетата арестуват след наркомански кавги с гаджето й. Когато се дрогираше постоянно, Жана тежеше към 55-60 кг. Сега е най-малко 80, а върхът й е 110 – по време на бременността й.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР