Още имена на полицаи се появяват в сагата с клуба

...
Антикорупционният фонд огласи: Още имена на полицаи се появяват в сагата с Нотариуса

Снимка: Facebook/Любомир Жечев

Коментари Харесай

Антикорупционният фонд огласи: Още имена на полицаи се явяват в сагата с клуба на Нотариуса

Още имена на служители на реда се появяват в сагата с клуба на Нотариуса. Антикорупционният фонд разполага с данни за още полицейски чиновници, взели участие в защитата на SS клуба на разстреляния Мартин Божанов-Нотариуса.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи в профил двама униформени поради подозрения за съпричастност с клуба.
От Министерство на вътрешните работи не прецизираха имената на отстранените младши служители на реда от профилираните полицейски сили.

Според Антикорупционния фонд има данни за няколко чиновници на реда, правили избрани услуги за Нотариуса.

Министерство на вътрешните работи ще огласи цялата информация след края на назначената от министъра инспекция, споделиха от ведомството.

„ Не мога да уточнявам точна численост. Това са чиновници, които са посочвани и с имена, и с длъжности. Отново споделям – в някакви вътрешни следствия, които са правени в самото вътрешното министерство обратно в годините “, изясни Андрей Янкулов от Антикорупционния фонд.

Няма имена на политици в листата на Нотариуса. Главни прокурори, шефове на ДАНС, наподобява са директно свързани са активността на тази група, да, сигурно ще бъдат разпитани. Национална агенция за приходите и МФ зависи какво е тяхното касателство. Гръцкият предприемач твърди, че е бил изнудван от съответен чиновник на Национална агенция за приходите. Национална агенция за приходите наподобява са си свършили работата. всеки, който има някаква връзка, с цел да се изяснят елементи по проблема, ще бъде разпитан “, сподели Никола Минчев от ПП-ДБ по-рано, напомня SafeNews.

Източник – bTV

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР