"Още имате нужда от мен" - с тези думи се

...
"Още имате нужда от мен" - с тези думи се
Коментари Харесай

Борисов към управляващите: С кое ви клатим – с това, че искаме да ви предложим решения?

"Още имате потребност от мен " - с тези думи се обърна към делегатите на Националното заседание на ГЕРБ избраният отново водач Бойко Борисов и добави : " Много опити бяха направени да бъда заменен , само че моите съратници не се поддадоха ".

Той уточни, че болшинството партийни структури са били срещу обединяване с "Продължаваме Промяната " (ПП), били са безапелационни и са го предизвестили "да не си играе с тях ", съобщи dariknews.bg.

"Виждат в тях инстиктивно, че нещо не е наред ", изясни той. Затова се е съгласил в политическата декларация на форума да бъде записано като задача образуване на Национален щаб и предварителни избори. "В този парламент, в тази коалиция няма нищо друго, с изключение на да се борят за поставе и пари ", съобщи някогашният министър председател.

По думите му , партията е приела всички вини в името да има мир. Нарече я още " златна съпротива ", която предлага решения на ръководещите по какъв начин да излязат от рецесиите.

Борисов стартира изявлението си с фокус върху Украйна и беше безапелационен, че във време на война нацията би трябвало да бъде сплотена. Но, означи той, даже на националния празник - Трети март, се разделихме. "Сега има ненавист, само че ние не сме я наложили, за какво ни ненавиждат ", попита водачът на партията и напомни, че доста от тези, които в този момент са против ГЕРБ, са "яли бял самун " от ГЕРБ при нейното ръководство.

"Няма нито един човек, който да харесва Политическа партия, не споделям, че са почнали нас да харесват " , означи още политикът. Той се обърна към членовете и симпатизантите с думите, че ще пристигна ден и ще стане ясно какво са създали с кода и машините за гласоподаване, и това ще бъде потвърдено.

"По тематиката "война " сме безапелационни - това не е военна интервенция, инвазия, игра. На границата ни на Черно море - Одеса, се води война, и няма опрощение да бъде пощаден агресорът ", безапелационен бе ръководителят на партията. Той акцентира, че постоянно е бил за мира, за уравновесена политика, само че това е допустимо, когато има мир. "Вместо ние, като нация, държавно управление, страна, да бъдем безапелационни - в мир можеш да приказваш за национални ползи - само че, когато гинат хора и милиони бежанци се изнасят, тогава има единствено един интерес и това е човешкият живот ", уверен е Борисов.

"Да кажеш през днешния ден, че си срещу наказания, съоръжение да не се изнася - ние от ГЕРБ сме възмутени от това ", съобщи той. "Да тръгваш на Европейски съвет и с помощта на ГЕРБ да имаш декларация за наказания, не е съществено ", добави още някогашният министър председател.

Той разяснява и обстановката с високите цени на газа, тока, с цените на олиото .

"Ние бяхме градивни, предложихме решение за цената на тока ", напомни Борисов и добави, че в случай че в този момент бяха на власт, нямаше да бъде позволен подобен фрапантен скок.

"Младежкият ГЕРБ се издигна на по-високо равнище от "големия " ГЕРБ, ръководещите се опасяват повече от него ", направи той връзка с обвиняванията, че младежката организация на групировката е отговорна за опашките по бензиностанциите.

"С кое ви клатим - с това, че желаеме да Ви предложим по какъв начин да си решите нещата ", попита Борисов. И за следващ път разкритикува ръководещите , че страната ни към момента няма народен проект за възобновяване.

"Защо в бюджета не виждаме осем милиарда лв., фискалният запас от 11 милиарда лева е слязъл на седем милиарда, теглят се нови заеми и задължават идващото потомство, популацията всеобщо обеднява. Тази ли смяна желаем ", попита той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР