Още имате нужда от мен, обърна се към делегатите на

...
Още имате нужда от мен, обърна се към делегатите на
Коментари Харесай

Борисов към управляващите: С кое ви клатим – с това, че искаме да ви предложим решения?

Още имате потребност от мен, обърна се към делегатите на Националното заседание на ГЕРБ избраният отново водач Бойко Борисов.

Най-много желая войната още през днешния ден да спре и да възстановим нашия район, сподели той.

Борисов разкри, че болшинството партийни структури са били срещу обединяване с " Продължаваме Промяната " (ПП), били са безапелационни и са го предизвестили " да не си играе с тях ". Виждат в тях инстиктивно, че нещо не е наред, изясни той. Затова се е съгласил в политическата декларация на форума да бъде записано като задача образуване на Национален щаб и предварителни избори. В този парламент, в тази коалиция няма нищо друго, с изключение на да се борят за поставе и пари, съобщи някогашният министър председател.

По думите му, партията е приела всички вини в името да има мир. Нарече я още " златна съпротива ", която предлага решения на ръководещите по какъв начин да излязат от рецесиите.

Борисов стартира изявлението си с фокус върху Украйна и беше безапелационен, че във време на война нацията би трябвало да бъде сплотена. Но, означи той, даже на националния празник - Трети март, се разделихме. Сега има ненавист, само че ние не сме я наложили, за какво ни ненавиждат, попита водачът на партията. И напомни, че доста от тези, които в този момент са против ГЕРБ, са " яли бял самун " от ГЕРБ при нейното ръководство. 

Няма нито един човек, който да харесва Политическа партия, не споделям, че са почнали нас да харесват, означи още политикът.  Той се обърна към членовете и симпатизантите с думите, че ще пристигна ден и ще стане ясно какво са създали с кода и машините за гласоподаване, и това ще бъде потвърдено.

Много опити бяха направени да бъда заменен, само че моите съратници не се поддадоха, благодари Борисов на поддръжниците си. 

" война " сме безапелационни - това не е военна интервенция, инвазия, игра. На границата ни на Черно море - Одеса, се води война, и няма опрощение да бъде пощаден агресорът, безапелационен бе ръководителят на партията. Той акцентира, че постоянно е бил за мира, за уравновесена политика, само че това е допустимо, когато има мир. Вместо ние, като нация, държавно управление, страна, да бъдем безапелационни -  в мир можеш да приказваш за национални ползи - само че, когато гинат хора и милиони бежанци се изнасят, тогава има единствено един интерес и това е  човешкият живот, уверен е Борисов. Да кажеш през днешния ден, че си срещу наказания, съоръжение да не се изнася - ние от ГЕРБ сме възмутени от това, съобщи той. Да тръгваш на Европейски съвет и с помощта на ГЕРБ да имаш декларация за наказания, не е съществено, добави още някогашният министър председател.

Той разяснява и обстановката с високите цени на газа, тока, с цените на олиото. Ние бяхме градивни, предложихме решение за цената на тока, напомни Борисов. И добави, че в случай че в този момент бяха на власт, нямаше да бъде позволен подобен фрапантен скок. Младежкият ГЕРБ се издигна на по-високо равнище от " огромния " ГЕРБ, ръководещите се опасяват повече от него, направи той връзка с обвиняванията, че младежката организация на групировката е отговорна за опашките по бензиностанциите.

С кое ви " клатим " - с това, че желаеме да Ви предложим по какъв начин да си решите нещата, попита Борисов. И за следващ път разкритикува ръководещите, че страната ни към момента няма народен проект за възобновяване.

Защо в бюджета не виждаме осем милиарда лв., фискалният запас от 11 милиарда лева е слязъл на седем милиарда, теглят се нови заеми и задължават идващото потомство, популацията всеобщо обеднява, продължи с обвиняванията Борисов. Тази ли смяна желаем, попита той.

Сега желаят да трансформират разпоредбите и да сложат бакалавър за шеф на Българска народна банка - и тези хора ми говореха за парламентаризъм, означи още водачът на ГЕРБ. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР