Още едно задръстване очаква шофьорите в Пловдив от днес. Тапата

...
Още едно задръстване очаква шофьорите в Пловдив от днес. Тапата
Коментари Харесай

Нова тапа в Пловдив: Започва ремонт на бул. Санкт Петербург...

Още едно запушване чака водачите в Пловдив от през днешния ден. Тапата ще е на бул. " Санкт Петербург ", където стартира ремонт, предизвестяват от Общинското дружество " Организация и надзор на превоза “. Затворена за придвижване ще е крайната дясна лента на булеварда в правата от бул. " Освобождение “ до ул. " Богомил “.

Строително-монтажните работи ще стартират с построяването на нови бордюри и тротоари. Предвижда се краткотрайната организация на придвижване да продължи до 14 януари 2022 година

Реконструкцията на тази част от булеварда се финансира по Оперативна стратегия " Региони в напредък ".

В рамките на плана се планува създаване на основна и второстепенна улична мрежа с благоустрояване и оформяне тук-там за паркиране в границите на цялостния махленски профил, в това число на цялостна подземна техническа инфраструктура и зеленина.

Предвидена е реорганизация и разширение на ул. " Лев Толстой " ​- от ул. " Генерал Радко Димитриев " до ул. " Богомил ", и осъществяване на улично озеленяване. Ще се рехабилитират съществуващите улици " Богомил " ​- от ул. " Лев Толстой " до бул. " Санкт Петербург ", ул. " Генерал Радко Димитриев " - от ул. " Лев Толстой " до ул. " Георги Странски ", улично озеленяване и прилежащи публични зелени площи.

Обектите са разпределени в три обособени позиции.

Заради значими планове на ВиК трети месец водачите висят в тапи на бул. " Христо Ботев ", бул. " Копривщица " и Коматевско шосе ". В час пик прекосяването през стеснените сектори лишава най-малко четвърт час. Вчера сутринта в посока центъра тапата на Коматевско шосе започваше още от кръстовището с бул. " Александър Стамболийски ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР