Още едно събитие с вход свободен“ ще могат да посетят

...
Още едно събитие с вход свободен“ ще могат да посетят
Коментари Харесай

Работилница за деца с актьори от Държавен куклен театър – Варна очаква посетителите на Kaufland Трошево тази неделя

Още едно събитие с вход „ свободен “ ще могат да посетят клиентите на Kaufland във Варна този уикенд като част от взаимната самодейност сред най-голямата комерсиална верига и Държавен куклен спектакъл – Варна. В неделя (5 февруари) от 11:00 часа в хипермаркета на ритейлъра в квартал „ Трошево “ ще бъде проведена креативна работилница за деца. В рамките на час дребните гости ще могат да основават и украсяват приказни герои и предмет, а техни учители в начинанието ще бъдат актьорите от театъра.

Работилницата е следващото събитие от общия план на Kaufland и един от най-старите и одобрени куклени театри у нас. Тя е ориентирана към децата на Варна и техните фамилии, като им дава опция да се потопят от близко и напълно директно във вълшебството на кукленото изкуство. Инициативата ще се организира гратис всяка неделя до края на март - през седмица ще се редуват театрални постановки и приложни занимания. Всички събития от поредицата ще бъдат изцяло безвъзмездни, като в идващите два месеца клиентите на Kaufland Трошево ще могат да гледат едни от най-интересните заглавия от репертоара на Държавния куклен спектакъл. Сред тях са постановките „ Лакома мецана “, „ Червената шапчица “, „ Под гъбката “, „ Заешки лудории “, „ Трите феи “ и „ Жабокът цар “.

„ Радвам се, че с всяко последващо събитие тази неповторима за веригата ни самодейност става все по-популярна. Каним децата в града и техните родители да прекарат по допустимо най-приятния метод своето неделно извършване на покупки при нас и да се забавляват с работилниците и спектаклите с присъединяване на актьорите от Държавния куклен спектакъл. “, разяснява Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки и CSR ” на Kaufland България. Тя уточни още, че хипермаркетът в „ Трошево “ не е определен инцидентно за реализирането на плана. С богатия си избор от услуги и артикули, предлагани от другите сътрудници на Kaufland, той към този момент се е трансформирал в същински търговски център. Магазинът във варненски квартал въплъщава сполучливата идея на компанията за One Stop Shopping, като с изключение на с постоянните театрални и креативен събития може да се похвали още с неповторима отвесна детска площадка с въжени трудности и първия за веригата food court.

Проектът с влиятелната театрална институция е следващото значимо партньорство, което Kaufland развива с мисъл за децата и подрастващите. За своите старания в интерес на тяхното богатство през миналата година комерсиалната верига получи документ от Национална мрежа за децата - най-голямата мрежа от организации в интерес на децата.





Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР