Още едно преобразено пространство в Пловдив стана притегателно за младоженците

...
Още едно преобразено пространство в Пловдив стана притегателно за младоженците
Коментари Харесай

Габи от Трио Сопрано каза Да! СНИМКИ

Още едно преобразено пространство в Пловдив стана притегателно за младоженците в града под тепетата. В събота чаровната и надарена Габриела Пеева от трио „ Сопрано “ избра площадката над северната страна на Тунела за формалната гала, на която сподели „ да “ на своя обичан Мирослав.

В подножието на Стария град под цветния надпис „ Пловдив “ двамата влюбени се врекоха във честност в наличието на своите фамилии, родственици и другари. Така за първи път мястото приюти изнесен брачен обред.

Панорамната площадка се трансформира в част от туристическите направления в Пловдив, откакто по самодейност на кмета Иван Тотев след дълги правосъдни борби оттова бе отстранено остаряло заведение. Преди три години пространството бе социализирано и се трансформира в обичано за туристи и жителите на града. Мястото бе облагородено, осветено, бяха обособени места за отдих.

Все повече млади двойки избират различни привлекателни места в Пловдив за своя брачен ден. Сред тях са Античният спектакъл, къщите в Стария град, Виенският павилион в Цар-Симеоновата градина, Малката Базилика.

„ Сватбата на Габриела и Мирослав сподели хубостта на още едно място за бракосъчетания в града ни. Панорамната площадка на Тунела е добра опция за искащите да си кажат „ Да “ в Стария град, защото сега ритуалният дом „ Пълдин “ е затворен за ремонт “, съобщи шефът на Оперативна програма „ Радостни обреди “ Румяна Толова.

Всички ние съпреживяваме щастието на Габи и Мирослав с помощта на предоставените фотоси от фотографа Дидо Докторов и 4K studio.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР