Още едно ново лице ще заиграе в Ню Йорк от

...
Още едно ново лице ще заиграе в Ню Йорк от
Коментари Харесай

Промените в Ню Йорк продължават

Още едно ново лице ще заиграе в Ню Йорк от началото на идващия сезон. Бившият избор №6 в Драфта Нерленс Ноел подписа едногодишен контракт на стойност $5 милиона с Никс, осведоми Ейдриън Войнаровски от ESPN. 26-годишният център/тежко крило е третото ново попълнение в състава на нюйоркчани след гарда Ди Джей Огъстин и крилото Боби Портис.

Nerlens Noel agrees to a one-year, $5M deal with the Knicks, per
— Bleacher Report NBA (@BR_NBA) Ноел е определен под №6 в Драфт 2013 от Ню Орлиънс Пеликанс, като правата му незабавно са трансферирани на Филаделфия. С тима на Сиксърс игра три сезона, само че не съумя да впечатли управлението и бе изпратен в Далас Маверикс. Тексасци също се отхвърлиха от услугите му и през 2018-а Ноел мина в Оклахома, като през предишния сезон записваше приблизително по 7.4 точки и 4.9 битки при 68% пукотевица от полето.

Elfrid Payton has agreed to one-year, $5M deal with Knicks, agents Aaron Mintz and Ty Sullivan of tell ESPN.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) В същото време гардът Елфрид Пейтън също се завръща в тима от Голямата ябълка. Никс се лишиха от услугите му преди три дни, само че в този момент стана ясно, че той е подписал същата договорка като Ноел - една година и $5 милиона. През предишния сезон 26-годишният плеймейкър записва приблизително по 10.0 точки, 4.7 битки и 7.2 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР