Още едно чакано звездно бебче се появи на бял свят!

...
Още едно чакано звездно бебче се появи на бял свят!
Коментари Харесай

Ребел Уилсън стана МАМА: Това е истинско ЧУДО!

Още едно чакано звездно бебче се появи на бял свят! 42-годишната звезда от Pitch Perfect разгласи в Инстаграм профила си, че към този момент е мама. Бебето е родено благодарение на сурогатна майка.

„ Горда да разглася раждането на първото ми дете, Ройс Лилиан, родено предходната седмица посредством сурогатна майка... “, се споделя в прочувствения пост на Уилсън.„ Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея, тя е същинско толкоз красиво знамение! До края на живота си ще съм признателна на всички, които участваха (знаете кой сте) в това, което замислям от години… Но изключително доста желая да благодаря на сурогатната майка, който я износи и роди с голяма берекет и грижа. Благодаря ти, че ми оказа помощ да основа лично семейство, това е най-невероятният подарък. НАЙ-ДОБРИЯТ подарък! Готова съм да дам на дребната Ройси цялата си обич, която бих могла. Уча се бързо… Изпращам цялото си почитание към всички майки! Горда съм, че към този момент съм във вашия тим! “

Припомняме ви, че Уилсън за първи път обяви връзката си с модния дизайнер Рамона Агрума на 9 юни, отново с пост в Инстаграм.

Пожелаваме на дребната бонбонка здраве и щастливо детство!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР