Още една стъпка към постигане на визията на компанията за

...
Още една стъпка към постигане на визията на компанията за
Коментари Харесай

ФМИ пренасочва пълния капацитет на своята цигарена фабрика в Гърция към производство на бездимни изделия

Още една стъпка към реализиране на визията на компанията за бъдеще без пушек - всички мъже и дами, които пушат, да разполагат с по-добри други възможности

Филип Морис Интернешънъл Инк. (ФМИ) (NYSE:PM) разгласи, че фабриката на гръцкия филиал на компанията (Папастратос) в Аспропиргос, Гърция, е прекратила производството на цигари и към този момент създава само бездимните тютюневи произведения /с комерсиална марка HEETS/, употребявани с IQOS - първата системата за нагряване на тютюна на компания, която е в най-напреднал етап на комерсиална реализация. Това цялостно прекосяване на фабриката към произвеждане на бездимни произведения е историческа стъпка от осъществяването на визията за бъдеще без пушек, в което пушачите могат да преминат от най-вредната форма на приложимост на никотин - цигарите, към бездимни други възможности, зад които стоят научни проучвания.

Инвестицията от 300 милиона евро е в създаване на три нови здания и подмяна на цигарените индустриални линии с високотехнологични мощности за произвеждане на 10 000 бездимни тютюневи произведения на минута. Преустройството на фабриката стартира през август 2017 година Очаква се тя да доближи цялостния си потенциал към края на 2018 година и в нея да бъдат основани 400 нови работни места.

Андре Каланцопулос, основен изпълнителен шеф на ФМИ, сподели: „ Това е исторически ден за нашата компания. Папастратос е първата от нашите заводи, в които се прекратява изцяло производството на цигари и се минава напълно към произвеждане на нашите бездимни други възможности. " Той добави: „ Ние ще продължим да преструктурираме съществуващите си заводи и да влагаме в нови уреди, с цел да отговорим на международното търсене от пълнолетните пушачи на по-добри други възможности на цигарите. Ние сме поели ангажимент да предложим на всички хора, които в противоположен случай биха траяли да пушат, евентуално по-малко нездравословни артикули. Тази революционна смяна в интерес на 1.1 милиарда пушачи в света, на публичното здраве и на обществото като цяло набира скорост и ние ще продължим да работим за реализиране на бъдеще без пушек. "

След с нашия цех в Болоня, Италия, Папастратос в Гърция е идната фабрика на компанията, която създава единствено бездимни артикули. Ние също по този начин оповестихме проектите си да преобразуваме /напълно или частично/ цигарените си заводи в Корея, Румъния и Русия.

От 2008 година насам сме вложили над 4.5 милиарда $ в научноизследователска активност, създаване и комерсиална реализация на бездимни артикули и индустриален потенциал. През 2017 година над 70% от нашите общи разноски за научноизследователска и развойна активност и над 30% от общите ни търговски разноски са за бездимните други възможности.

Почти 5 милиона пълнолетни пушачи в света към този момент са минали на IQOS. Нашата упоритост е всички хора, които в противоположен случай биха траяли да пушат, да се откажат от цигарите и да се пренасочат напълно към научно потвърдени бездимни артикули допустимо най-скоро. Тази историческа смяна може да бъде доста ускорена и нейният обсег - повишен с приемането на подобаващи регулаторни политики и решения.

Филип Морис Интернешънъл: кои сме ние

ФМИ е водеща интернационална тютюнева компания за произвеждане и продажба на цигари и други произведения, съдържащи никотин, на пазари отвън Съединени американски щати. Бездимните артикули, които са доста по-добрият избор за потребителите спрямо продължителното пушене, са нашето бъдеще. На базата на своите мултидисциплинарни качества при създаването на нови артикули, на високотехнологично съоръжение и водещи научни достижения, ние се стремим нашите бездимни артикули да дават отговор на желанията на потребителите и на строгите нормативни условия. Нашата визия е тези артикули да заменят цигарите, което е от изгода за пълнолетните пушачи, обществото, нашата компания и нашите акционери. За повече информация: www.pmi.com и www.pmiscience.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР