Още една рок звезда се превръща в Барби с новата

...
Още една рок звезда се превръща в Барби с новата
Коментари Харесай

И Тина Търнър се превърна в кукла Барби

Още една рок звезда се трансформира в Барби с новата кукла Тина Търнър от Mattel, оповестена през днешния ден.

Куклата Барби " Тина Търнър ", част от серията " Музика " на компанията за играчки, показва певицата, носителка на " Грами " и оглавяваща класациите, в облеклото, което носеше в емблематичния клип към песента " What`s Love Got to Do With It ", отдаден на 40-годишнината от основаването на песента. Тя носи черна мини рокля, дънково яке, транспарантен черен чорапогащник и черни токчета. Най-забележителната част от куклата е присъщата за Мини Тина обемна и текстурирана коса - жанр, който тя постоянно използваше през 80-те години, когато се превъплъти в соло изпълнителка, заяви Variety.

" Използвахме доста екранни фотоси, с цел да забележим косата от всички ъгли ", споделя в изказването си дизайнерът Бил Грийнинг. " Включихме доста топиране и лак за коса! "

Песента, която става първият и единствен сингъл №1 на певицата в класацията Billboard Hot 100 през 1984 година, е и заглавието на биографичния филм за Търнър от 1993 година с Анджела Басет в основната роля. Тя взима три награди " Грами " за песента през 1985 година

" Барби с горделивост уважава ненадминатата кариера на " Кралицата на рокендрола " с кукла Барби @TinaTurner ", написа Mattel в Instagram. " Колекционерите и почитателите на музиката могат да отпразнуват музикалната икона с новата знакова кукла ".

Мини Тина се причислява към други актьори в размер на кукла в серията " Музика ", като Дейвид Боуи и Глория Естефан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР