Още една от жертвите на насилника от Сливен изяви смелостта

...
Още една от жертвите на насилника от Сливен изяви смелостта
Коментари Харесай

Като от хорър: Втора жертва на насилника от Сливен проговори

Още една от жертвите на насилника от Сливен изяви смелостта да опише в ефира на bTV случилото се с нея, което включва страховити обстоятелства като рязане с ножове, закани и побой.

След разкритията на 19-годишно момиче, което сподели, че е било насилванo близо година от 55-годишния мъж, жена описа, че е била отвлечена в дома на същия принудител. Тя към този момент е дала показания в полицията.

Жената среща насилника пред медицински център, до момента в който чака за обзор при доктор. Той се пробва да я успокои и ѝ споделя, че всичко ще е наред. Тя му се доверява, отиват в дома му, той я заключва и стартира подигравка и побой.

" Той каквото кажеше, аз това правех, тъй като нямах различен избор. Беше ме порязал - ето тук, на гърлото, с нож. Защото не бях съгласна, че ме е отвлякъл, не желаех да съм с него ", споделя 23-годишната жена.

Той я реже с нож и по врата, по ръката.

" Като не желаех да хапвам, отново ме биеше, викаше: " Ти преднамерено не искаш да се храниш, да умреш и да ме вкарат до живот. "

Намерих един телефон, с който да се свържа с полицията, но той ме хвана и ме би. Където свареше, там удряше. Постоянно носеше револвер със себе си ", споделя още тя.

Докато е отвлечена и е в дома на похитителя, там е заключена и друга жертва.

" Даде ни една кофа да се изхождаме и аз споделих на момичето: " Помогни ми, той ме отвлече, само че тя ми сподели, че е в същото състояние – и нея също я изнудва ", споделя дамата.

Другото момиче е на 19 години и сутринта описа през bTV какво се е случило:

„ Нашата първа среща беше до Трета поликлиника, до болничното заведение. Моят другар ни срещна с него. На другия ден в междучасието той беше пред учебното заведение. Отидохме до тях, с цел да вземем някакви неща и оттова потегли целият стрес. Той си извади револвера, сподели, че е умъртвил служител на реда, че е лежал смъртна присъда и не го интересува безусловно нищо и изиска да вършим секс “, споделя пострадалата.

„ С всяка последваща среща той ме изнудваше с клипове и голи фотоси – че ще ги качи и популяризира в моето учебно заведение, до работата на мама и че ще убие брат ми. Заради това и не отидох в полицията. Притеснявах се и че в случай че не влезе в пандиза за години, ще бъде рисково за нас “, споделя още тя.

Момичето е насилвано неведнъж. Мъжът я чака до учебно заведение, следи освен нея, само че и фамилията ѝ. Знае къде работи майка ѝ, и когато я няма, отива в дома им. Заплашва, че в случай че каже в полицията, ще убие брат ѝ.

Насилието стартира да се отразява прочувствено и поведенческите на момичето: триумфът в учебно заведение се скапва, тя се затваря, отхвърля да приказва с околните си. Това кара майка ѝ да конфигурира камера в жилището, на която вижда по какъв начин в дома им идва мъж и се гаври с щерка ѝ.

Мъжът остава в ареста с обвинявания за блудничество и обезчестяване. Очаква го затвор сред 2 и 8 години.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР