Още една от жертвите на кипърския сериен убиец беше открита.

...
Още една от жертвите на кипърския сериен убиец беше открита.
Коментари Харесай

Откриха още една от жертвите на кипърския сериен убиец

Още една от жертвите на кипърския сериен палач беше открита. Втори куфар беше изваден в неделя от дъното на мощно токсичното алено езеро покрай изоставената медна мина.

Говорителят на полицията Андреас Ангелидис удостовери, че в планове куфар има човешко тяло в напреднал етап на разложение. Държавните патолози направиха първичен оглед на място, аутопсията следва, осведоми БНР.

Според признанията на килъра труповете на три от седемте си жертви – две дами и едно дете, той е поставил в куфари и е хвърлил в токсичното езеро. От през вчерашния ден следствията в него бяха активизирани с потреблението на ултрамодерен многолъчев сонар, който дойде в Кипър от Съединени американски щати. 

Миналата неделя от аленото езеро беше изваден първият куфар, в който бяха открити останките на жена, само че още публично не е доказана нейната идентичност.-->
От приетите от него седем жертви към момента се търсят телата на две от тях.

Днес е 22-рият ден, в който не престават следствията на шокиралите Кипър убийства на пет дами и две деца от Филипините, Непал и Румъния от 35-годишния капитан в Националната армия Никос Метаксас.

С две събития през днешния ден в Кипър беше почетена паметта на седемте жертви. Община Мицеро, на чиято територия е остарялата шахта, където бяха намерeни две от убитите дами, провежда възпоменание под мотото „ С цвете, свещ, опрощение, обич и почитание ”. Мемориално шествие за взаимност с жертвите и имигрантските общности в Кипър и против расизма се организира в Лимасол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР