Още една от евентуалните дестинации за трансфер пред звездата на

...
Още една от евентуалните дестинации за трансфер пред звездата на
Коментари Харесай

Какъв Каранга? Бешикташ е набелязал куп звезди, а не него

Още една от възможните дестинации за трансфер пред звездата на ЦСКА Фернандо Каранга се изпари крепко пушек. В началото на годината се заприказва интензивно, че турците желаят да подпишат с него като заместител на напусналия в посока Евертън Дженк Тосун.

Каранга: През пролетта продължаваме дружно битката към 32-ата

Но съгласно турските медии, проектите на "суперорлите " са напълно, напълно разнообразни. Първи в листата на гранда от Истанбул е нападателят на Арсенал Дани Уелбек. Според медиите в южната ни съседка, управленията на двата клуба даже са почнали договаряния за прехвърлянето му.

Китайци се възмутиха: Не желаеме никакъв Каранга

Ако не съумеят да се спогодят, идващият в листата на Бешикташ е някогашният нападател на Реал Мадрид, Милан, Манчестър Сити и Сантос - Робиньо. Бразилецът, който скоро навършва 34 години, сега е свободен сътрудник и привличането му би било по-лесно, в сравнение с Уелбек.

Каранга купонясва в Бразилия, а ЦСКА го чака...

Третата алтернатива в листата е звездата на Фиорентина Хума Бабакар. Точно върху тези трима са се концентрирали шефовете на гранда от Истанбул и по този начин място за Каранга на "Исмет Инюню " изрично няма. Така все по-вероятно става оставането му на "Българска войска ", тъй като претендентите за подписа му просто към този момент ги няма.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР