Още една обичана българска звезда ще видим в най-новия български

...
Още една обичана българска звезда ще видим в най-новия български
Коментари Харесай

Виктор Калев влиза като свидетел в „Полицаите от края на града”

Още една обичана българска звезда ще забележим в най-новия български комедиен сериал на NOVA този петък от 21.00 ч. Виктор Калев влиза като Иван Марчев - един от двамата основни очевидци по извънредно значимо дело в премиерния втори епизод на „ Полицаите от края на града”. Показанията му ще оказват помощ едни от най-търсените наркотрафиканти в страната да бъдат изобличени и хванати.

Мисията да охраняват този значим очевидец в границите на 48 часа е поверена на контрольор Пламенов и сътрудниците му. Всичко е строго секретно, само че хората на Пацо още веднъж съумяват да изненадат всички с познанията и уменията си да работят под прикритие. Това е чудесна опция за контрольор Пламенов да извърши задачата, която си е сложил – от “последна дупка на кавала” да трансформира своя екип в най-елитната полицейска единица на РПУ Запад. Твърдо решен да изкорени тяхната неефективност, мързел и вродена тъпотия, той с подготвеност поема виновната задача от своя началник и тъст – комисар Желязков (Краси Ранков). Дали обаче тайната задача няма да се окаже задача невъзможна за Пацо и неговите хора и пред какво ще се окаже изправен очевидецът – следва да забележим на следващия ден вечер, в 21.00 ч. по NOVA.

Секретната задача е обвързвана с двудневно пътешестване отвън... дома. И това се оказва сериозен проблем за фамилията на Пацо и обичаните му брачна половинка, майка и щерка, които се впускат в тяхна не по-малко секретна задача – да открият и изобличат Пацо. Междувременно персоналната драма сред Калата и неговата обичана – Ина, в ролята на която ще забележим Мария Игнатова, прераства в сериозен скандал, който е напът да провали тайната задача на отдела.

Разкъсана сред фамилните си проблеми и желанието да стартира работа, Нели Пламенова, в облика на която влиза Стефания Колева, е поканена на няколко изявленията. Тя обаче взема решение да се включи в бизнес съдружничество с приятелката си Милица Гладнишка, по-известна като Джиджи. А дъщерята на Пацо - Криси е все по-силно привлечена от сътрудника на татко си – Крис, за което никой с изключение на тях двамата не подозира.

Какви персонални и служебни премеждия чакат Пацо и неговия познавач екип и по какъв начин наподобява една загадка задача от вътрешната страна? “Полицаите от края на града” продължава с нова порция комични обстановки и доста положителни страсти този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на “Полицаите от края на града” във Фейсбук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР