Още една нива е изгоряла в Борованско днес, научи ексклузивно

...
Още една нива е изгоряла в Борованско днес, научи ексклузивно
Коментари Харесай

Терорът продължава! Още една нива изгоря в Борованско, подозират нова атака срещу местното „Възраждане“

Още една равнища е изгоряла в Борованско през днешния ден, научи извънредно организация BulNews. Тя още веднъж е благосъстоятелност на човек, симпатизиращ на партия „ Възраждане “ и непосредствен до локалната конструкция. 
Палежът е осъществен към 7 часа тази заран. Изгорели са към 20 декара пшеница. 
Нивата е благосъстоятелност на мъж с букви П.М., който работи като защита в постройката на общинската администрация в Борован. Близък член на неговото семейство е И.Б., общински консултант от квотата на „ Възраждане “. Преди дни точно той бе определен за ръководител на локалния парламент. 
Хората в селото разясняват, че най-вероятно офанзивата е политическа. „ Възраждане “ завоюва кметските избори в общината, а в края на юни завоюва нова смазваща победа, постигайки цялостно болшинство в общинския съвет на извършените изключителни избори. 
Преди седмица, дни след вота, беше осъществен още един палеж на равнища, като пострадал още веднъж беше новоизбран сенатор от „ Възраждане “. Тогава изгоряха 50 декара пшеница край Малорад.



Местните подозират, че палежите са свързани и на мушката са членовете на партията. Те обаче се притесняват до къде ще се стигне в раздаването на правораздаване посредством огън и дали след офанзивите против земеделската земя, няма да се стигне и до похищения против живота и собствеността на последователите на политическата групировка. 
Най-фрапиращото в тази ситуация е, че на разстояние от едвам няколко километра от мястото, където е осъществен палежът, има постове на полицията и жандармерията. Изглежда обаче причинителите нямат никакъв боязън от органите на реда, нито пък почит към закона.
В последна сметка пожарът е сподавен, преди да бъде погубен целият блок, с помощта на напъните на пожарната и удобните метеорологични условия. 
Полицията проверява случая, като хората се надяват да се стигне до корена на казуса и офанзивите да спрат, преди обстановката да е ескалирала.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР