Още една малка победа. Текстовете, които наказваха за споделено пътуване

...
Още една малка победа. Текстовете, които наказваха за споделено пътуване
Коментари Харесай

Депутат от БСП отчете победа за левицата и посочи защо са в пленарна зала

Още една дребна победа.
Текстовете, които наказваха за споделено пътешестване повече от що се касае за задържане на пленник - паднаха. Успяхме. Ветото на президента не беше преодоляно, във Facebook.
 ГЕРБ не съумя да прокара пандиза за споделено пътешестване ГЕРБ не съумя да прокара пандиза за споделено пътешестване
Народното събрание одобри ветото на президента Румен Радев за криминализирането на нерегламентирания транспорт. Това стана с поддръжката на Б...
Защо стоим в Народното събрание? За да не трансформират наказателния кодекс през кодекса за мореплаване, да вземем за пример.
Припомняме, че по-рано през днешния ден.
ГЕРБ не съумя да прокара пандиза за споделено пътешестване Снимка: БГНЕС Сподели Сподели Сподели    Народното събрание одобри ветото на президента Румен Радев за криминализирането на нерегламентирания транспорт.
Това стана с поддръжката на Българска социалистическа партия, " Обединени патриоти ", " Воля " и самостоятелни депутати, до момента в който Движение за права и свободи отсъстваше от пленарната зала.
 Адвокати желаеха несъгласие против криминализирането на нерегламентирани транспорти и регистрираха законодателни нарушавания Адвокати желаеха несъгласие против криминализирането на нерегламентирани транспорти и регистрираха законодателни нарушавания
От Обединение на свободните юристи е изпратен апел към президента на републиката да наложи несъгласие със съображения срещу прелюдия по...
Единствено ГЕРБ и един самостоятелен народен представител поддържаха още веднъж текстове, които вкарват до 10 години затвор за нерегламентиран транспорт.
 Съгласно правилника за превъзмогване на ветото е належащо болшинство повече от половината от всички народни представители.
Мотивите на президента и разискванията в пленарна зала, можете да видите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР