Още една красавица от Врачанско ще радва очите на зрителите

...
Още една красавица от Врачанско ще радва очите на зрителите
Коментари Харесай

Наша гордост! Мис България Вселена 2019 Лора Асенова от Бяла Слатина превзе „Мастършеф“ /снимки/

Още една хубавица от Врачанско ще радва очите на феновете в новия сезон на риалити форматите в родния ефир, научи организация BulNews. Мис България Вселена 1019 Лора Асенова от Бяла Слатина е първият участник, определен за присъединяване в кулинарното предаване „ Мастършеф “. 
Пилотният епизод бе излъчен в петък. Първата показана участничка бе точно хубавицата от Врачанско. Тя пребори двете си съпернички, като предложи най-вкусното веган брауни и справедливо завоюва първата бяла престилка, която ѝ подсигурява продължаването напред в предаването. 
Лора Асенова впечатли журито освен с кулинарните си умения, само че и с харизматичната си персона. Белослатинката разкри пред феновете трогателна история, с която завоюва сърцата на всички. Преди години се явила на конкурс за хубост в родния си град, който не спечелила. Същият ден обаче се оказал най-тъжния в живота ѝ, защото точно тогава изгубила татко си в злополука. 
Въпреки тежкия удар на ориста, Лора съумяла да се изправи на крайници и няколко години по-късно заслужила купата Мис България Вселена. Сега тя се е запътила към нови върхове, а точно – купата „ Най-добър занимание готвач на България “. 
„ Изключително съм горда с това, което демонстрирах и се надявам да защитя идеята, с която влизам. Красивите дами са освен красиви външно, имат редица качества, които постоянно биват подценявани. Време е да разчупим стандарта и да променим това! “, написа Лора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР