Още една година на гледане на плейофен футбол от дивана

...
Още една година на гледане на плейофен футбол от дивана
Коментари Харесай

Скъпият пропуск на Джетс от Ламар Джаксън дойде години преди драмата през 2023 г.

Още една година на гледане на плейофен футбол от дивана за почитателите на Джетс постоянно ще извежда някои сюжети „ какво ще стане, в случай че “.

През по-голямата част от последните две десетилетия Джетс трябваше да гледат по какъв начин треньорът, който ги подцени, води тима си до плейофите всяка година и печели шест Супербоула. Бил Беличик най-сетне си отиде от Нова Англия, само че към момента се появяват други „ какво, в случай че “.

В събота Ламар Джаксън направи клиника във второто полувреме на успеха с 34-10 над тексасците в мач от AFC Divisional Playoff. Само преди 10 месеца Джетс бяха на пазара за нов титуляр куотърбек и Джексън механически беше разполагаем, откакто Рейвънс използваха неизключителния франчайз етикет за него.

Джетс в никакъв случай не са преследвали Джаксън или даже в действителност са го проучвали като допустима алтернатива. Нямаше диалози с Джаксън или визити.

„ Първо, Ламар Джаксън е приказен състезател, само че къде се намираме, би било неискрено и недобросъвестно да преговаряме, в случай че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР