Още една детска площадка в Сливен е изцяло ремонтирана и

...
Още една детска площадка в Сливен е изцяло ремонтирана и
Коментари Харесай

Община Сливен обнови детска площадка в квартал „Дружба“ 

Още една детска площадка в Сливен е напълно ремонтирана и с нов актуален образ. Съоръжението се намира сред жилищните блокове 23 и 24 в кв. „ Дружба “ и с изключение на разнообразието от нови детайли, което предлага, е в пъти по-безопасно за игра на децата от региона. От Дирекция „ Общинска инфраструктура “ обръщат внимание, че на терена на обновеното оборудване са изляти и инсталирани бетонова и ударопоглъщаща настилки. Малчуганите ще имат опция да употребяват комбинирана люлка с две седалки, едната от които, с панер. Площадката за игра разполага още със увлекателен панел, клатушка на пружина, къщурка за игра, детска игра „ Дама “. Около оборудването е инсталирана дървена ограда  с две порти, панер за боклуци, пейки и осведомителна табела.

По думите на кмета Стефан Радев Община Сливен ще продължи да следва стъпките по възобновяване на пространствата за игра и основаването на нови за децата. Той употребява случая да моли още веднъж жителите да употребяват съзнателно оборудванията, да ги пазят, а при нередности, да подават сигнал.

„ Всичко, което вършим има смисъл, когато поставяме грижи за него, съзнателни сме и го пазим, да му се радват повече хора и години отсега нататък “, бе безапелационен сливенският градоначалник.

Всички действия по обекта са изпълнени, според периода и параметрите по контракта. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР