Още една държава прекрати официално първенствата си заради пандемията от

...
Още една държава прекрати официално първенствата си заради пандемията от
Коментари Харесай

Аржентина без шампион при мъжете, Николай Учиков и UPCN са 4-и

Още една страна приключи публично шампионатите си поради пандемията от ковид. Асоциацията на клубовете на Аржентинската волейболна лига (Asociación de Clubes Liga Argentina de Voleibol) и четирите тима, които се класираха за полуфиналите на надпреварата, взеха взаимно решението за завършек на сезон 2019/2020, за запазване на здравето и сигурността на играчи, треньори и всички, свързани с отборите. И тук първенци няма да има, поради невъзможността да се изиграят оставащите полуфинали и край.

Представителите на управителния орган и на Персонал (Боливар), Сиудад Волей, Хихантес дел Сур и UPCN (Сан Хуан) на национала Николай Учиков взеха присъединяване във видеоконференция, извършена в понеделник и взеха решение да приключат сезона, съгласно удължаването на наложителната обществена изолираност поради разпространяването на инфекцията от ковид. Тя ще продължи до 13 април.

За идващия сезон поради ще бъде взето класирането досега. UPCN е четвърти, водач е миналогодишният първенец Боливар, Сиудад и Хихантес са втори и трети.

Четирите тима ще се борят за квота за Южноамериканското клубно състезание през 2021 година За форума нормално е класира първенецът, само че защото подобен няма, се трансформира и формата за класиране.

В страната към този момент има съвсем 1000 инфектирани, жертвите са 24.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР