Още една българска телевизия отива в историята. От Канал 3

...
Още една българска телевизия отива в историята. От Канал 3
Коментари Харесай

Канал 3 спира да съществува от днес

Още една българска телевизия отива в историята. От Канал 3 оповестиха на уеб страницата си, че от през днешния ден малкия екран ще излъчва повторения на предаванията до 4 януари. Тогава на мястото на канала ще се появи Nova News.

Както към този момент стана ясно, Нова Броудкастинг Груп закупи малкия екран и каналът ще се преобразува в новинарски канал на Нова телевизия.

Сайтът на малкия екран също ще прекрати активността си през днешния ден.

Припомняме, че Канал 3 е една от първите частни малките екрани в България, която съществува от 1993 година.

Ето какво написаха от малкия екран във връзка края на съществуването й:

Сайтът www.kanal3.bg се сбогува с читателите си довечера, когато за последно ще бъде обновяван с настоящи вести от света и у нас.

От понеделник, 14.12.2020 година уеб сайтът на телевизия Канал 3 прекратява активността си за непрекъснато.

От своя страна осведомителната телевизия на България ще продължи постоянните си предавания до края на годината с определени повторения на обичаните на феновете излъчвания от ефира на Канал 3.

От 4 януари започва NOVA NEWS - новинарското продължение на NOVA, което ще бъде директен правоприемник на телевизия Канал 3.

През януари NOVA NEWS ще започва с актуализирана стратегия, в която са непокътнати спечелилите доверието на феновете през годините емблематични излъчвания на Канал 3, измежду които " Патарински LIVE ", " Денят онлайн " и " Офанзива ", както и директните предавания на всички значими за обществото ни стопански, политически, обществени и културни събития.

Част от програмата на NOVA NEWS ще бъдат и одобрените публицистични излъчвания и опитни лица на NOVA, които ще добавят качественото наличие на актуализирания новинарски канал при започване на идната година.

Екипът ни благодари на всички правилни читатели през годините!

Весели празници!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР