Още един юноша на Ботев Пловдив от отбора до 15

...
Още един юноша на Ботев Пловдив от отбора до 15
Коментари Харесай

Нов юноша на Ботев потегли за София - Херо се гневи

Още един младеж на Ботев Пловдив от тима до 15 години пое към столицата, научи BgDerby.com. Става въпрос за атакуващият полузащитник Асен Митков. Той през днешния ден е бил настанен в общежитието на Левски София и от идващия полусезон ще играе с екипа на сините.

Само преди броени дни се появиха информации, че още един от надарените играчи от този набор пое към столицата. Нападателят Андрей Цой реши да продължи развиването си в ЦСКА.

Заради двете "бягства " се свързахме с Ферарио Спасов, който с изключение на старши-треньор на Ботев Пловдив, остана и началник на школата, като съвместява двете длъжности. Ето какво съобщи той по случая:

"Да, удостоверявам, че този футболист, както и Цой отпътуваха за София. Преди това да се случи имах среща с треньорите, тъй като имаше такива индикации. Тогава взехме решение, че ще освободим и двамата играчи, даже и прекосяването им София да се провали. Аз съм на мнение, че с изменничество футбол не се играе. За страдание един към този момент прославен управител реализира нерегламентирани контакти с няколко играчи от нашата школа. За още по огромно страдание този управител не обслужва ползите на децата, а на други клубове. Искам да кажа, че няма да се вършат взаимни отстъпки с юноши и родители, които изберат да предадат Ботев Пловдив. Въпросните двама юноши, а и доста други получават всичкото внимание на треньори и управление в Ботев Пловдив. Мъчно ми е, че някои от тях не правят оценка, какво Ботев Пловдив им е дал и вложил в тях, и какво може да им даде за в бъдеще. Мисля, че демонстрираме, че отдадени на клуба играчи стигат до представителния тим. Всеки, който е предан на идея Ботев Пловдив, ще получи своите шансове. Искаме да сътворяваме горди ботевисти! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР