Още един възрастен човек е изчезнал в населено място, а

...
Още един възрастен човек е изчезнал в населено място, а
Коментари Харесай

Издирват възрастен мъж, изчезнал в Мокрище

Още един възрастен човек е липсващ в обитаемо място, а околните му оповестиха, че го търсят и помолиха хората за помощ и информация за него, в случай че го виждат. Издирваният е 88-годишният Ангел Гаджев от Мокрище. След като околните му пуснаха известие със фотография, в търсенето са се присъединили хора от " Планинско избавяне - Пазарджик ", само че досега индивидът не е открит. Днес издирването продължава.

Ангел Гаджев е в неопределеност от 4 септември. В събота сутринта към 09:00 - 10:00 излиза от у дома с домашни облекла, мрачен елек и сламена шапка, без документи и пари във себе си. Видян е в с. Мокрище към обяд на същия ден в посока към стадиона на селото. Не е с деменция или други болести. В изцяло съответно положение е, върви постепенно.

Ако някой има информация или го забележи в региона, може да се обади на тел. 0895709849.



Припомняме, че в края на август в центъра на Пазарджик мистериозно изчезна и различен възрастен човек - Димитър Димитров. Той е с деменция, което го затруднява да се ориентира и да каже кой е, къде живее, с цел да знаят хората, че би трябвало да му оказват помощ. Парадоксалното в тази ситуация е, че мнозина са го забелязвали, само че са го подминавали безучастно, вземайки го за друмник. А когато са подавали информация на околните, мъжът към този момент не е бил на същото място. До момента и той не е открит. Ако видите възрастен човек, за който се съмнявате, че може да е Димитър, обадете се на тел. 0894223800.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР