Още един уикенд приключи, още една аутопсия е в ход.

...
Още един уикенд приключи, още една аутопсия е в ход.
Коментари Харесай

Присъдата за уволнението на Ерик тен Хаг бе постигната, тъй като Манчестър Юнайтед обмисля брилянтен заместник

Още един уикенд завърши, още една аутопсия е в ход. Не е по този начин, както нормално бихте описали шума към тим, който преди малко доближи третия си край за купата за 15 месеца.

Но, без да приказваме пълноценно, това е Манчестър Юнайтед. Модерен Манчестър Юнайтед. Манчестър Юнайтед на Ерик загар Хаг. И това е, което Ковънтри Сити осъзна малко преди 17:00 часа в неделя.

Буквално на сантиметри от записването на един от най-големите шокове освен в историята на Купата на Англия, само че и в историята на британския футбол, второразрядният Скайсините на Марк Робинс пристигна от три гола по-малко в полуфиналния конфликт - единствено с цел да претърпи трудно проваляне след дузпи против някогашния си клуб.

Но макар провалянето си, Робинс – който фамозно „ избави “ работата на сър Алекс Фъргюсън през 1990 година със запаметяващ се гол в третия кръг на ФА Къп – в този момент дефинира ориста на различен управител на Юнайтед. Това е съгласно легендата на Ливърпул Джейми Карагър, който назова дребната победа „ смущаваща “ – тв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР